Новини

Плавальні басейни в Запоріжжі – огляд

Запорізьким любителям вдосталь поплавати в басейні, не обов’язково витрачатися на курорт. Вирішити проблему з водними процедурами набагато простіше. Стаціонарні громадські басейни прийдуть на допомогу.

Плавальні басейни в Запоріжжі

Плавальні басейни в ЗапоріжжіВирішивши купити басейн, майбутні власники поспішають не в магазин. Дорога покупців пролягає через громадський басейн. Власників заміських котеджів і ділянок, готельних комплексів і розважальних центрів, цікавить детальна інформація про зручності, переваги та недоліки конструкції. Плавальні басейни в Запоріжжі обов’язково дадуть майбутнім власникам їжу для роздумів.

Тренування на воді, відпочинок компанією або навчання плаванню – список причин для відвідування басейну, кожен відвідувач поповнює самостійно. Головне не помилитися і вибрати кращий спортивний комплекс для відпочинку.

СК «Мотор Січ»

Плавальні басейни в ЗапоріжжіВибираючи плавальні басейни в Запоріжжі, новачок неодмінно отримає рада – відвідати найбільший спортивний комплекс міста «Славутич». Вісім плавальних доріжок довжиною 50 метрів в критому приміщенні не залишать нікого байдужим. Вишки для стрибків у воду, трампліни, професійний тренерський склад і маса задоволення, очікують відвідувачів фізкультурно-оздоровчого центру, розташованого за адресою: м Запоріжжя, вул. Іванова, 24. Спорткомплекс працює щодня і чекає відвідувачів будь-якого віку.

«Спартак»

Плавальні басейни в ЗапоріжжіЗменшений вдвічі плавальний басейн, в порівнянні зі Славутичем, не залишить байдужими шанувальників спортивних змагань, які звикли на воді доводити власну перевагу. 25-метровий басейн з вісьмома доріжками орієнтований на дітей та підлітків, які мріють навчитися плавати і ставити рекорди. Басейн обладнаний професійними тумбочками для плавання і вишками для стрибків у воду. Спорткомплекс «Спартак» навчає молодь плавання і допускає відвідування басейну дорослими. Працює комплекс за абонементами і в обов’язковому порядку вимагає наявність медичної довідки, купального костюма і плавальної шапочки. Знаходиться басейн «Спартак» за адресою: м Запоріжжя, вул. Жуковського, 70-в.

«Байкал»

Плавальні басейни в Запоріжжі25-метровий басейн для плавання «Байкал» набирає діточок в секцію «Здоров’я» з 3-річного віку і, розбивши на групи, проводить навчання плаванню. Крім малюків, басейн відвідують і дорослі, які позитивно відгукуються про м’якість і чистоту води в оздоровчому центрі. Басейн «Байкал» знаходиться за адресою: м Запоріжжя, вул. Северокольцевая, 9Б.

Школа вищої спортивної майстерності

Плавальні басейни в ЗапоріжжіПлавальний басейн ШВСМ порадує відвідувачів прозорістю і м’якістю води. 25-метрова чаша з шістьма доріжками оснащена сучасним фільтраційним устаткуванням і підігрівом води. Тренерський склад чекає жителів міста за адресою: м Запоріжжя, вул. Перемоги, 68.

Спорткомплекс «Салют»

Басейн орієнтований на професіоналів, які мріють вдосталь поплавати в 25-метровому басейні без зайвої суєти. «Салют» позиціонується як комплекс для діточок і дорослих, проте відвідувачі запевняють, що новачкам тут не місце. Відсутність підігріву в басейні сподобається не всім, тому в «Салюте» займаються загартовані спортсмени. Комплекс розташований за адресою: м Запоріжжя, вул. Історична, 14.