Новини

Купити джакузі (СПА басейн, гідромасаж)

Епопея з ваннами джакузі почалася в Америці з 1943 року, коли для лікування ревматоїдного артриту застосували водний масаж. Звідси і назва. Гідромасажна ванна (басейн). Або СПА (SPA) – відновлення здоров’я водою.

Вирішивши купити джакузі, покупець, не замислюючись над позначеннями, йде в магазин. Однак продавці не завжди готові дати бажаний товар. Виною всьому роз’єднаність назв і технологій. Пропонуємо відразу визначитися, що купувати – джакузі, гідромасажні або СПА басейни.

Купити джакузі – класичне пропозицію

Самостійна і мобільна конструкція, яка вміє виконувати водний масаж, іменується Джакузі. Виріб збирається на заводі і поставляється покупцю в готовому вигляді. Для запуску в експлуатацію треба підключити чашу до водопроводу, зливом і подати електрику.

Купити джакузіВартість джакузі визначає місткість і функціональність. Популярністю користуються негабаритні чаші для приватних будинків і квартир, розраховані на 2-3 відвідувачів одночасно. Ванни джакузі призначені для щоденного використання. Тому у виробі цінується функціонал, що вміє економити воду і електрику.

Мультимедіа і барвиста LED підсвічування на останньому плані. Покупців цікавить озонатор води, повітряний масаж, кількість форсунок і доступ індивідуальним налаштуванням джакузі.

СПА (SPA) басейн

Любителям комфортабельного відпочинку і розваг продавці пропонують інше рішення – джакузі з плавальним басейном. Функціональність і місткість вироби понад усе, для покупця. Конструкції цікаві підприємцям, які володіють розважальним, оздоровчим або готельним бізнесом. У плавальних СПА басейнах комфортабельно відпочивати компанією з друзями і сім’єю.

У домашніх умовах, чаша націлена замінити стаціонарний басейн за рахунок простоти використання і надійності. СПА басейни обладнають противотоком для плавання, обладнанням для очищення і озонування води, мультимедіа пристроями.

Гідромасажні басейни

Купити джакузіНацілившись купити джакузі, споживачеві важливо знати, що під гідромасажними басейнами продавець розуміє щось інше. Йдеться про класичні стаціонарни чаші, обладнаних гідромасажними форсунками. Ніяких комп’ютерів і дорогого устаткування.

Гідромасажні басейни націлені розважати відвідувачів. Оздоровлення організму в подібних чашах під питанням. Тільки релакс і гарний настрій для відвідувачів стаціонарних басейнів. Гідромасажні обладнання встановлюють в купелі приватних лазень і саун і в негабаритні чаші біля великих стаціонарних басейнів. Іноді, для додавання функціональності плавальних басейнів, виробник обладнує ступені гидромассажним обладнанням.

Спа процедури

Гідромасаж – подача води під високим тиском через форсунки в чашу. Для оздоровчого ефекту, відвідувачеві знадобиться підігрів води в басейні і комп’ютер, який самостійно управляє тиском води і алгоритмом масажу. У цьому й відмінність джакузі, де електроніка СПА чаші повністю контролює процес, змушуючи організм розслабитися і отримувати задоволення.