Новини

Будівництво SPA – прості рішення

Готові СПА басейни, пропоновані на ринку європейськими, американськими та китайськими брендами, цікаві покупцеві функціональністю і комфортабельністю. Але бувають ситуації, коли монтаж чаші неможливий. Власник ділянки, будинки або квартири намагається знайти інше рішення. Завдання статті – допомогти покупцеві з вибором.

Будівництво SPA

Монтаж, і обробка з установкою гідромасажного обладнання, вважаються будівництвом. Будівництво SPA передбачає наявність чаші – басейну. А також комплекту обладнання: форсунки, насос, фільтр, нагрівач. І водопровідні труби.

Будівництво SPAГідромасажний комплект перетворить в джакузі будь-яку ємність. Функціональність додасть установка комп’ютерного блоку. А комфортабельність доведеться відточувати власнику самостійно – виготовляючи ковшоподібні сидіння і лежаки.

Підбір чаші під СПА

Пластикова бочка з поліетилену або поліпропілену з гидромассажним обладнанням – СПА басейн. Іізготовіть джакузі з придбаним комплектом устаткування легко. Будівництво SPA для українських брендів не в новинку. Компанія B.N.V. Ukraine, зовсім, пропонує в заводських умовах оснащувати скловолоконні, пластикові та композитні басейни гидромассажним обладнанням.

Професіонали рекомендують визначитися з ємністю. Відбудований стаціонарний басейн легко модернізувати. А в поліпропіленових конструкціях додати лежак або крісло не важко. «Гуляє» бак для води або інша непотрібна ємність – створення СПА не трудно.

Вибір гідромасажного обладнання

На українському ринку вітрини магазинів переповнені китайської СПА оснащенням. Виробники пропонують в недорогому сегменті купити набір аксесуарів, що складається з форсунок, комп’ютера, насоса і фільтра з нагрівачем. У розрізі ціни у таких пропозицій конкурентів немає. Але з якістю і довговічністю проблеми.

Будівництво SPAАмериканські та європейські компоненти коштують дорожче. Але професіонали впевнені, що будівництво SPA довіряється відомим торговим маркам. Бренди Kripsol, Balboa, Hayward не підведуть власника. Виробник форсунок і водопровідних трубок не важливий. Для надійності, віддавати перевагу рекомендується форсунок з нержавіючої сталі і пластиковим поліпропіленовим трубах під пайку.

Вбудований комп’ютер для управління гідромасажем, підсвічування і мультимедіа – приємне доповнення для відбудованого власноруч СПА басейну. Однак в розрізі вартості обладнання і складності монтажу, виникне питання – чи не простіше купити готову SPA чашу і отримати на додачу довгострокову гарантію.

На закінчення

Будівництво SPA зобов’язує власника забезпечити наявність чаші для купання і гідромасажного обладнання. Монтаж не відніме час і доступний навіть починаючому будівельнику. За поліпшення умов відпочинку та створення відповідної обстановки доведеться заплатити дорожче. Висновок простий – перед втіленням ідеї з будівництва СПА, виявляється бажаний результат і прорахувати витрати. Діяти по ситуації: створювати джакузі власними руками або купувати готову чашу у виробника.