Новини

Великі розміри – БЕЗ швів!

Компанія Б.Н.В. має унікальну технологію полідіфузіонной зварювання, яка забезпечує повну відсутність швів на поверхні басейну з поліпропілену. Відсутність швів забезпечує 100% -ю герметичність, тим самим збільшуючи довговічність басейну.

Дачний басейн з поліпропілену?

 

Басейн з поліпропілену – оптимальне рішення для швидкої побудови надійного басейну великих розмірів (більше 10 метрів). Низька вартість самого басейну і терміни реалізації проекту обов’язково привернуть до себе увагу потенційного покупця. Дачний басейн, аквапарк для дітей, спортивний тренажер для плавання або водойму для культурного відпочинку з друзями – вирішувати Вам! Просто знайте, що для нас немає ніяких обмежень – компанія Б.Н.В. Басейни побудує такий басейн, який ви захочете!

 

Складові елементи необхідних розмірів виготовляються на заводі і доставляються замовникові в будь-яку точку України в розібраному вигляді. Монтаж басейну проводиться фахівцями компанії вже на місці і займає 2-5 днів.

 

Технології 21 століття

 

Полідіфузіонний зварювальний апарат, який використовується в роботі майстрами нашої компанії, здатний з’єднувати пластикові елементи басейну нагріванням без зміни хімічного складу матеріалу. Таке цілком можливо – потрібно знати плинність поліпропілену і вміти контролювати грілку, не допускаючи перегрівання пластика. Після охолодження шва зварні поверхні утворюють моноліт.

 

З цією технологією відкривається маса можливостей в будівництві не тільки басейнів, а й інших споруд з пластикових елементів. Повернувшись до теми басейнів, можна відзначити, що існує можливість установки ємності не тільки на вулиці, а й всередині будівлі. Потрібно лише наявність котловану, для розміщення басейну.

 

З полідіфузіонной зварюванням можна забути про консерватизм в будівництві басейнів. Круглі, овальні, квадратні і прямокутні форми в минулому – створюйте басейн своєї мрії з компанією Б.Н.В. Басейни. Фактично, з поліпропілену можна створити ємність будь-якої форми і розмірів.

 

Що стосується збереження зовнішньої привабливості басейну, то про це можете не хвилюватися. Даний вид басейну проводиться з матеріалів ROCHLING (Німеччина) – лідера у виробництві поліпропілену для басейнів. Імпортні матеріали поряд з високою якістю виготовлення є і екологічно чистими. Компанія Б.Н.В. Басейни супроводжує всю свою продукцію сертифікатами якості міжнародного зразка.

 

Поверхня басейну захищена від ультрафіолетових променів і не вигоряє на сонці, тому збереження первісного кольору басейну протягом мінімум 20 років ми гарантуємо. Повірте, компанія Б.Н.В. надійний партнер по бізнесу, який зробить все можливе, щоб кінцевий споживач залишився задоволений.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *