Новини

Чому люди віддають перевагу скловолоконним басейнам (часті відгуки)

Почему люди отдают предпочтение стекловолоконным бассейнам (частые отзывы)

Чому люди віддають перевагу скловолоконним басейнам? Часті відгуки реальних покупців і власників з досвідом допоможуть отримати відповіді на всі питання.

Скловолоконний басейн: відгуки за ціною

 

Після спортивної травми, дитині лікарі порекомендували заняття плаванням. Громадський басейн для цих цілей не підходив. І було вирішено побудувати свій власний басейн. Вибір припав на скловолоконні чаші. Справа в тому, що для нормального плавання потрібно більше місця всередині басейну. Маючи невеликий бюджет, купили басейн зі скловолокна Атлантиду 6 метрів. Щоб компенсувати довжину дистанції для плавання, менеджер порадив докупити протитечію. В результаті отримали доступну ціну і шикарне рішення для плавання.

Почему люди отдают предпочтение стекловолоконным бассейнам (частые отзывы)

Басейни скловолоконні – відгуки про функціональність

 

Довго вибирали плавальний басейн в бюджетному ціновому сегменті. Розраховували на довжину 7-8 метрів. Особливо не вникали в технології, але хотіли купити, і басейн, і зону відпочинку на воді, одночасно. Менеджер запропонував цікаве рішення, на яке ми відразу ж погодилися. Басейн скловолоконний Корсика завдовжки 8 метрів має плавальну зону і зручні лавки по всій довжині чаші.

 

Але це ще не все. У компанії БНВ запропонували зону відпочинку обладнати гідромасажним обладнанням. Це щось! Результат – 2 в 1 – Джакузі і плавальний басейн. Шкодуємо тільки, що відмовилися від установки LED підсвічування форсунок. Жаркими літніми вечорами не вистачає яскравого освітлення для повного релаксу.

 

Відгук покупця про економність обслуговування скловолоконного басейну

 

Продавець постійно твердив, що скловолоконним чашам потрібно менше хімії на чистку води. Думали, що це звичайна реклама. Купили скловолоконний басейн Аквапарк 10 метрів з дитячою зоною для купання. У компанії БНВ була акція – знижка на навісну систему фільтрації. Скористалися пропозицією.

Почему люди отдают предпочтение стекловолоконным бассейнам (частые отзывы)

Відразу ж прикупили хімію – послухали сусідів з бетонним басейном. Хоча нам менеджер БНВ казав, що в системі фільтрації вже є картридж для очищення води. В результаті, хімією користувалися один раз за сезон, коли вода потемніла. Виявили ще одну перевагу, що впливає на економію – вода в басейні не остигає за ніч. Виявляється, у скловолокна нижче теплопровідність, ніж у того ж бетону.

 

Відгуки по використанню скловолоконного басейну цілий рік

 

Читали купу оглядів по басейнах і слабо вірили тому, що басейн, встановлений на вулиці, можна використовувати взимку. Море замерзає при температурі нижче нуля, а тут, вважай, велика бочка з водою. Сім’я дуже хотіла купатися взимку, але бюджет на покупку був дуже обмежений. Менеджер компанії БНВ сильно спантеличив. Сказав, що це реально, треба тільки купити ще й павільйон. Виглядало це все дивно, але варіантів за ціною більше не було.

Почему люди отдают предпочтение стекловолоконным бассейнам (частые отзывы)

Купили скловолоконний басейн Престиж (довжина 10 метрів). На нього була знижка 15% – шикарне пропозиція. Виявляється, купувати басейни завжди вигідно восени і взимку – на них божевільні знижки. Павільйон вибрали Еден – в ньому можна стояти в повний зріст і є місце для барної стійки і стільців. Ціна павільйону вийшла в половину вартості басейну. Але це того варте. Дійсно, можна купатися в вуличному басейні влітку і взимку – це здорово!