Новини

Замовити басейн або купити готовий

Заказать бассейн или купить готовый

Басейни пропонують десятки фірм по Україні. Знижки, акції, цінні подарунки привертають увагу покупців. І тільки одне питання не дає спокою – замовити басейн або купити готовий? Тобто, вибрати будівництво басейнів під ключ або придбати чашу, а монтажні роботи виконати своїми силами.

З точки зору покупця, відмінність тільки в ціні. Але є критерії, яким обов’язково потрібно приділити увагу. Стосуються вони надійності і довговічності конструкції. Басейн – це об’єкт нерухомості, якому властиво виконувати свої функції не менше 10 років. А то і більше. До покупки слід відноситься, як до гаражу, технічної будівництві, житлу.

Заказать бассейн или купить готовый

Замовити басейн або купити готовий

Краще, звичайно, купити готову чашу, а будівництво виконати своїми силами. Таке рішення дуже економічно. Вирити котлован, засипати щебінь і пісок, поставити басейн, і зробити оздоблювальні роботи. Все-одно, завод-виготовлювач дає офіційну гарантію на цілісність чаші. Тому турбуватися нема про що. Єдиний недолік – це часте засмічення води в басейні. Але і тут знайдеться помічник – хімічні розчини.

Заказать бассейн или купить готовый

Але чому інші покупці вибирають будівництво басейну під ключ. Адже це необгрунтовано дорого. Представники компанії нераціонально використовують будівельні матеріали, ставлять зайве устаткування, нібито для чищення. А це витрата води і електроенергії для власника.

Може продавець знає більше тонкощів в роботі басейну. З огляду на багаторічний досвід в будівництві, виробник має детальну інформацію про витрати, пов’язані з обслуговуванням води в чаші і ремонтом пошкоджень з вини користувача.

Замовлення басейну під ключ: переваги

З огляду на, що басейн – це повноцінний об’єкт нерухомості, монтаж завжди виконується з дотриманням всіх норм безпеки. У розрахунок йде склад грунту, рельєф місцевості, розташування, кліматичні умови (вологість, тиск, температура). Виробник завжди враховує довгострокову експлуатацію басейну з цілорічним використанням.

Заказать бассейн или купить готовый

Монтаж очисних установок допомагає економити власникові на покупку хімічних препаратів. Правильна обробка пляжної зони – захист дорослих, дітей і домашніх вихованців від падіння в воду. Навіть найпростіше накриття – це чистота води в чаші і утримання тепла в басейні. Шукаючи рішення: замовити басейн або купити готовий, треба враховувати і ці чинники. Економія на монтажі ніколи не зрівняється з витратами на обслуговування.

Заказать бассейн или купить готовый

Встановлювати басейн повинен продавець. В такому випадку, даючи офіційну гарантію на чашу, компанія бере на себе відповідальність і за монтаж. Найменша поломка або дефект – це проблема компанії-підрядника. Продавець зацікавлений виключити подібні звернення, тому басейн під ключ встановлюється капітально. Краще один раз заплатити за чашу з установкою, ніж потім з’ясовувати, в чиїй зоні відповідальності вирішення проблеми. З огляду на, що виробники дають гарантію на басейни від 10 до 25 років, неважко прорахувати ціну комфортабельного відпочинку для всієї родини.