Новини

Чому потрібно замовляти у професіоналів будівництво басейну

Почему нужно заказывать у профессионалов строительство бассейна

Чому потрібно замовляти у професіоналів будівництво басейну? Адже в оголошеннях по будівельно-монтажних робіт сотні пропозицій, які за ціною виходять дешевше. Зрештою, можна встановити басейн власними силами. Подібними питаннями завжди задаються покупці, які вирішили влаштувати райський куточок біля будинку. Давайте розбиратися. І почнемо з загальних визначень, які майбутньому власнику потрібно знати.

Будівництво басейну під ключ – це придбання готової чаші у виробника і монтаж силами продавця на ділянці замовника.

Купівля басейну – це придбання готової чаші в спеціалізованому магазині і монтаж зручним для власника способом.

Почему нужно заказывать у профессионалов строительство бассейна

Два, здавалося б, однакових дій, але між ними є істотна різниця. У першому випадку, при будівництві під ключ, покупець отримує повноцінний об’єкт нерухомості, який відповідає всім заявленим технічним умовам і нормам безпеки. У другому випадку, набутий басейн просто заривається в землю на ділянці.

Чому потрібно замовляти у професіоналів

Басейн – це складна гідротехнічна споруда, якій потрібно підведення водопостачання, і каналізації. До переліку вимог можна сміливо додати електрику, якщо в планах підігрів води або установка фільтра і освітлення. Обов’язково враховується ландшафт місцевості і геодезія. Підряднику, який буде встановлювати басейн на ділянці, потрібна відповідна кваліфікація:

Почему нужно заказывать у профессионалов строительство бассейна

  • Прорахунок глибини котловану, з урахуванням технічних характеристик чаші. Сюди ж входить виготовлення фундаменту (подушка для басейну) і оздоблення стін чаші по периметру.
  • Правильна організація комунікацій – підведення води для наповнення, відкачування стоків, електропроводка.
  • Тестування всіх систем і запуск басейну в експлуатацію.

Все, перераховані заходи, входять до переліку вимог виробників басейнів. Тільки при правильному монтажі чаші, компанія надає офіційну довголітню гарантію на цілісність в будь-яких умовах.

Почему нужно заказывать у профессионалов строительство бассейна

Як відрізнити професіоналів на ринку

Компанії, що спеціалізуються на виробництві басейнів і їх монтажі, відразу ж заявляють про комплексний підхід в будівництві. Справжні професіонали завжди:

  • Виїжджають на об’єкт, щоб ознайомитися з місцевістю і вислухати побажання замовника.
  • Прораховують перелік всіх робіт і надають детальний кошторис покупцеві.
  • Надають замовнику портфоліо за своїми роботами – фото і відеоматеріали по установці інших басейнів на об’єктах.
  • Укладають договір на продаж і монтажні роботи.
  • Дають офіційну гарантію на всі свої послуги і чашу.
  • Надають консультацію і обслуговування басейнів.

Працювати з професіоналами легко. Найчастіше, такі компанії мають власне виробництво басейнів і оснащення до нього, штат співробітників по оцінці робіт, продажу, доставки, монтажу та сервісного обслуговування. Чому потрібно замовляти у професіоналів будівництво басейну? Тому, що такі компанії дуже вигідні покупцям. Це і знижки на басейни, і подарунки, і акції. Виробник, на відміну від магазину, ніколи не упустить свого клієнта. Професіонали створять кращі умови для замовника і неодмінно виконають всі обіцянки.

Почему нужно заказывать у профессионалов строительство бассейна

До переліку переваг можна ще додати можливість будівництва басейну за кресленнями замовника. Чаші з бетону, поліпропілену або металу можна створювати будь-яких форм і розмірів, відхиляючись від заводських шаблонів. У професіоналів в наявності завжди є будь-яка оснащення для басейнів. Можливість модернізації, наприклад, установка гідромасажного обладнання. Десятки сервісів, про які покупець навіть і не чув раніше. Це і є справжній комплексний підхід до вирішення завдання.