Новини

СПА для двох

Пройшов пік закоханості, вщухли почуття, діти ростуть, постійні проблеми по роботі – досить жити в сірих буднях, поверніть емоції, відновіть здоров’я. Гідромасажні ванни – вирішення повсякденних проблем.

СПА для двох

Гидромассажный СПА бассейн Ique CorsicaДжакузі – не стаціонарний басейн. Припиняйте порівнювати СПА чаші з космічними кораблями і дорогими автомобілями, доступними для салонів краси, спортивних центрів, або власників заміських вілл. СПА для двох – класична ванна площею 2,25 квадратних метра. Гідромасажний басейн за габаритами проходить в дверні прорізи багатоквартирних будинків і, за розмірами, вписується в ванні кімнати малогабаритних кімнат. Джакузі дозволено встановлювати на вулиці під відкритим небом – корпус вироби витримає перепади температур і ультрафіолетове випромінювання.
Бентежить 150-кілограмову вагу вироби і обсяг 450 літрів – треба запитати у будівельників міцність залізобетонних конструкцій між поверхами. Плити з бетону та арматури витримують масу вантажних автомобілів – СПА басейн в наповненому стані не зруйнує ванну кімнату.

Здібності джакузі

СПА для двох компактний, затишний і розрахований для двох дорослих осіб. Терапія в горизонтальному положенні не передбачена. Однак виробник не виключає, що відпочиваючі, витягнувши ноги у напрямку, одна до одної, комфортабельно відпочинуть напівлежачи. Присутній в комплекті підголівник не допустить повного занурення під воду.
Простота використання порадує власника – купивши чашу і встановивши в кімнаті, залишиться підключити джакузі до електрики і наповнити водою. Насос подає проточну воду до фільтраційного обладнання і, після очищення, відправляє до нагрівальних елементів. Засмічення форсунок і внутрішніх елементів СПА басейну неможливо.

Оснащення і функціонал

СПА для двохБарвиста підсвічування, присутність акустики і наявність бездротового інтерфейсу Wi-Fi – класичний набір гідромасажних ванн, який виробниками не рекламується, а встановлюється апріорі. Увага покупця заслуговує озонатор, який насичує воду киснем. Харчування шкіри, ліквідація жиру, поліпшення здоров’я і відновлення сил без озонатора неможливі.
Два десятка водних форсунок і панель управління функціоналом компресора дозволяють власнику змінювати налаштування джакузі – міняти натиск, відключати подачу води, або модифікувати послідовність спрацьовування форсунок.

Райський відпочинок для двох

Виробник, компанія Б.Н.В. басейни, рекомендує своїм споживачам не обмежуватися рідким милом або пінкою, приймаючи СПА для двох. Гідромасажні ванни пристосовані під морські солі, креми, масла і очищаючі мазі. Фільтраційним устаткуванням впорається з очищенням води, власнику залишиться тільки змінити картридж фільтра.
Припиняйте метушитися і планувати поїздки на курорт – створіть райський відпочинок для двох, не виходячи з власного будинку. Насолоджуйтесь комфортом в джакузі, будьте поруч із близькою людиною, відновіть здоров’я, подаруйте радість оточуючим людям.