Новини

Солярна плівка для басейну

Будівництво басейнів під ключ – дороге задоволення, проте витрати власників не закінчуються. Забезпечити функціонування водойми – першорядне завдання. Підігрів, очищення води, ліквідація сміття – список проблем користувача, які вимагають рішень.

Ринок аксесуарів

Накриття для басейну купити не складно. Визначившись з бюджетом і зовнішнім виглядом, підібрати цікаву модель можна: павільйони, Батутні, полівінілові, ролетні накриття і солярна плівка для басейну, представлені сотнею позицій. Зупинити майбутнього власника здатна тільки ціна. Але за якість доводиться платити.

У списку недорогих рішень, на першому місці солярні плівки. Виробники запевняють власників басейнів, що виріб практично і справляється з поставленими завданнями. Бюджетний варіант користується на ринку попитом і не поступається конкурентам дорогих сегментів за якістю.

Солярна плівка для басейну: гідності

плівка для басейнуНе допустити пил, сміття, листя з дерев і комах в басейн – завдання накриття, з якої плівка справляється. Приємне доповнення власникам водойм, які вирішили придбати плівку – скорочення витрат на хімію або фільтраційні очисні конструкції.

Зниження витрати електрики на підігрів води – друга гідність солярної плівки. Але цікавий функціонал тільки тим покупцям, в чиїх басейнах вода встигає охолоджуватися за ніч. У літній сезон купання власники навпаки – прагнуть охолодити басейн вночі, щоб вдень не плавати в гарячій воді.

Зменшення випаровування і збереження рівня води – третя гідність плівки. У сезон купання вода в басейні випаровується і власникам постійно доводиться поповнювати чашу. Функціонал корисний покупцям, які отримують воду централізовано. Для людей, які видобувають води з артезіанських свердловин на ділянці, випаровування не критично.

Зручності і функціонал плівки

плівка для басейнуНа вулиці XXI століття – забудьте про ручну роботу по розгортанню плівки і укладання на водну гладь. Знайдено рішення – укладена в рулон солярна плівка для басейну, надівається на намотувальний пристрій. Апарат встановлюється з одного боку басейну, а власнику залишається взятися руками за краї плівки і, стягуючи з рулону, накласти на поверхню водойми. Змотування накриття також комфортно – користувач крутить ручку апарату і стягує плівку з водної гладі в рулон.

Ручний механізм, за бажанням замовника, змінюється на автоматичний привід. Довжина басейну, габарити або розташування для солярної плівки не важливі. Під розміри замовника виробник зробить накриття нестандартних габаритів.

Зворотній бік медалі

Структура солярної плівки нагадує бульбашки з повітрям, які утримують накриття на воді, не дозволяючи тонути. Виходить, що з жорсткістю у плівки проблеми і пересуватися людям по поверхні накриття заборонено. Власникам басейнів, в родині яких діти, експерти рекомендують не поспішати з покупкою плівки.

Скручування в рулон, необережне поводження або застрягання деформує полотно, руйнуючи структуру – за 3-4 сезону в бульбашках не залишиться повітря, і плівка почне тонути. Така ціна недорогих аксесуарів на ринку.