Новини

Сходи і поручні для басейну

Придбання басейну – серйозний проект для замовника, тому не дивно, що на етапах будівництва не беруться до уваги деталі. Недоробки ісправні, однак експерти компанії Б.Н.В. Басейни рекомендують на початковому етапі будівництва прорахувати все до дрібниць, звернувшись за допомогою до компетентних менеджерам.

Асорті заводів-виготовлювачів

будівництво басейнів під ключСходи і поручні для басейну – невід’ємний атрибут домашнього або громадського водойми, тому ринок подібних аксесуарів переповнений. Вибрати товар пропонують за матеріалом виготовлення, зовнішнім виглядом, формою і бренду.

З сходами справи йдуть простіше – підбір відбувається індивідуально під тип басейну. Бетонний водойму оснащується бетонними конструкціями або плиткою. Поліпропіленові, скловолоконні, керамічні та композитні басейни наділяють пластиковими сходами. Водойми з металу отримують вироби з нержавійки.

Пріоритети у виборі

Поручні підбираються власником самостійно, і орієнтується покупець на зручність експлуатації. Благоустрій басейну дерев’яними поручнями прийнятно для сауни або лазні, де власники вважають за краще будувати купіль з поліпропілену або дерева. Пластику віддають перевагу господарі поліпропіленових чаш і розбірних конструкцій. Однак попит на ринку мають поручні з нержавіючої сталі, які поєднують кращі параметри – міцність, надійність, довговічність, цінова доступність.

На ринку України продукція представлена ​​десятком брендів українських, китайських, іспанських і польських заводів-виготовлювачів. Покупець вважає за краще в бюджетному ціновому сегменті купувати вироби з нержавійки українських компаній, а бізнес-класі – іспанські аксесуари.

Естетика і дизайн

будівництво басейнуСходи і поручні для басейну власники підбирають за зовнішнім виглядом, орієнтуючись на якість і дизайн виробу. Експерти компанії Б.Н.В. Басейни рекомендують в критерій пошуку додати експлуатаційні якості. Сходи з прогумованим покриттям або захистом проти ковзання додадуть зручності власникові басейну.

Шукаючи поручні, визначившись з дизайном, покупцеві рекомендується прикласти аксесуар до стіни і переконатися, що виріб зручно для діточок і дорослих. Не можна забувати про чистку басейну і аксесуарів. Доступність для чищення зовнішніх поверхонь сходів і поручнів в пріоритеті.

Зважившись на перила для басейну, задумайтеся про міцність фіксації вироби до поверхні водойми. Габаритним формам властиво розгойдуватися і виривати кріплення в невідповідний момент. Установку подібних конструкцій довіряйте професіоналам.

Сходи і поручні для басейну

будівництво басейнуБудівництво басейнів під ключ – робота складна і вимагає уваги з боку менеджерів, підрядників, будівельників, постачальників. Намагаючись догодити покупцеві і виконати завдання, виконавець оснащує конструкцію аксесуарами за стандартною схемою, орієнтуючись на бюджет замовника. Власникам басейнів, бажаючим отримати комфортабельні умови для відпочинку, експерти рекомендують вивчити ринок аксесуарів і, скорегувавши виконавця, вирішити задачу в свою користь.