Новини

Розкішні басейни для солідної публіки

Якщо відмінною рисою вашого будинку або закладу для прийому відпочиваючих є високий статус, то без елементів розкішного життя вам не обійтися. Купити готовий басейн навіть високої якості буде недостатньо. Важливо побудувати ексклюзивний басейн. Про необмежені можливості бетонних басейнів наша стаття.

Палацова розкіш Раджастана

52_1Мальовничі місця штату Раджастан здавна славляться своєю красою. Понад 200 років на місці готелю Oberoi Udaivilas розташовувалися мисливські угіддя правителя князівства Мевар. Тепер розкішний готельний комплекс приваблює туристів з усього світу. Відчуття безмежної стихії  води створюють озеро Пічола і два відкритих бетонних басейну з підігрівом, які не поступаються за красою природній водоймі. Басейн розташований таким чином, що плаваючи в ньому можна візуально злитися з водною гладдю озера або поплисти прямо до себе в номер.

Шоколадний басейн інфініті

52_2Розкішними в ексклюзивному бетонному басейні повинні бути не тільки вишукана архітектурна форма, значні розміри, але і унікальний матеріал в обробці внутрішньої чаші. Басейн в готелі Hotel Chocolat на карибському острові Сент-Люсія виконаний з чорного кварцу, що повністю відображає концепцію закладу. Крім того, з басейну відкривається шикарний вид на вулкан Пті-Пітон.

Царство Нептуна

52_22Басейн, розкішний вид якого є уособленням верховного статусу бога морів і океанів побудований в замку мультімагната Вільяма Рендольфа Херста, Каліфорнія, США. Над сучасним видом замку і всього маєтку працювала знаменита архітектор Джулія Морган. Їй майстерно вдалося перетасувати стилі різних епох, вибравши з них найкращі елементи. Так у басейні Нептуна знаходиться павільйон з перевезеним з Середземномор’я давньоримським фронтоном.

Басейн всередині замку стилізований під давньоримські терми. Орнаменти з мозаїки, виконані вручну не поступаються в складності виконання палацовим узорам. Якщо за життя Вільяма Херста потрапити на вечірку в його маєток було привілеєм представників політичної і бізнес еліт, то зараз замок знаходиться у власності штату і приймає близько мільйона туристів на рік. У самому замку знаходиться така кількість творів мистецтва, яких би вистачило на десять музеїв.

Центр гламурного життя

52_3Басейн, в якому вечірки проходять в режимі non stop – це басейн на даху готелю Standard Hotel Downtown, Лос-Анджелес, США. З даху відкривається чудовий вид на Місто ангелів. Сам басейн має відносно невеликі розміри. Але це не заважає йому бути знаменитим на весь світ центром модних гламурних вечірок. Ось де доречна приказка: «не місце прикрашає людину, а людина місце».

Компанія Б.Н.В. реалізує ідею будівництва басейну в будь-якому стилі. Побудувати бетонний басейн в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України ви можете, звернувшись в компанію Б.Н.В. Басейни. До 31 грудня 2017 року в нас діє акція: при замовленні бетонного басейну систему фільтрації ви отримуєте в подарунок! Хочете купити басейн у Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі або інших містах України, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.