Новини

Проблема вибору вирішена! Знайомтеся – універсальний композитний басейн 3 в 1!

Ваша дружина мріє про гідромасажний СПА, малюки – про теплий басейн з водною гіркою, а вам необхідно простір для тренувань? Компанія Б.Н.В. Басейни подбала про ваші проблеми, створивши готові водні комплекси 3 в 1, які задовольнять потреби всіх членів сім’ї.

Що потрібно врахувати при покупці басейну?

Вибір потрібного типу басейну – це серйозне питання, що вимагає вивчення багатьох технічних і експлуатаційних характеристик. Але ще більш важливим моментом є узгодження очікувань щодо майбутнього водойми.

Адже, якщо для автомобіля необхідний тільки упорядкований гараж, що знаходиться, безпосередньо, у дворі вашого будинку або десь поблизу, то установка басейну зажадає зміни архітектурного проекту будинку, ділянки та всієї системи гідро – та електромережі. Затіявши капітальне будівництво або переобладнання всієї садиби, буде прикро, якщо результат перетворень сподобається не всім …

Тому ще до початку проектних робіт необхідно вивчити, які пропозиції басейнів для всієї родини існують на ринку?

Параметри універсального басейну

Якими ж якостями повинен володіти басейн, щоб сподобатися і дорослим і дітям? Перелічимо основні характеристики будь-якого типу басейну:

  1. Розмір басейну, тобто його довжина, ширина і глибина
  2. Місце розташування: всередині приміщення або у дворі
  3. Період його використання: круглий рік або сезон
  4. Наявність і рівень функціонального обладнання

27_1Оптимальний розмір басейну – це поняття відносне. Звичайно ж, чим більший розмір водойми ви можете собі дозволити, тим комфортніше і солідніше виглядатиме басейн і вся присадибна ділянка. Що стосується форми чаші, тут необхідно пам’ятати, що занадто вигадливі вигнуті лінії ускладнюють рівномірне протікання процесів фільтрації та знезараження води. А це потребує додаткових одиниць та елементів обладнання. Аналогічне за площею накриття для басейну прямокутної форми буде також простіше у виконанні, ніж для басейнів оригінальних форм.

Наявність басейну під дахом будівлі дозволяє купатися цілий рік. Однак слід пам’ятати, що установка басейну всередині будинку зажадає додаткової системи вентиляції та регулювання вологості.

Якщо ви бажаєте купити басейн для дачі, але плануєте перебувати там лише в теплу пору року, то вам підійде будь-який тип вуличного басейну.

Яким додатковим обладнанням необхідно укомплектувати ваш басейн, залежить виключно від ваших побажань. Виконати архітектурне підсвічування чаші, встановити в басейні аудіосистему, водні атракціони або гідро- і аеромасажні форсунки, – саме наявність цих елементів робить басейн унікальним об’єктом, що відображає спосіб життя свого власника.

Будівництво універсального басейну

27_2Якщо ви до цих пір відкладаєте покупку басейну тільки з тієї причини, що не можете зупинити свій вибір на певному типі, знайте, проблема вже вирішена. Найбільш очевидний спосіб – це будівництво бетонного басейну. Адже саме бетонні конструкції дозволяють реалізувати будь-яку ідею власника і побудувати чашу оригінальної форми, з різним рівнем глибини і обладнати різні функціональні зони.

Композитний басейн 3 в 1

Уникнути зайвих витрат на проектні та будівельні роботи і заощадити ваш час дозволить пропозиція компанії Б.Н.В. Басейни про покупку готового композитного басейну 3 в 1. Моделі композитних чаш відрізняються формою і розміром. Наприклад, довжина композитного басейну Монте-Карло досягає 13 метрів при ширині в 5,5 метра. https://bnv.ua/ua/product/monte-karlo/

27_3Композитні чаші, які пропонує компанія Б.Н.В. Басейни, такі як Аквапарк, Гідропарк, Майамі, Ріо, Yacht Pool мають вбудовані СПА, зону для відпочинку на мілководді і повноцінний плавальний басейн. Вибравши будь-яку із запропонованих моделей готових басейнів для будинку або дачі, ви вирішите відразу всі завдання щодо створення умов для плавання, відпочинку і оздоровлення всієї сім’ї.

Компанія Б.Н.В. Басейни пропонує можливість купити готові басейни в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України. Наша ціна на композитні, скловолоконні, бетонні басейни є найкращою пропозицією від виробника. Хочете дізнатися більше про акції та вигідні умови покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.