Новини

Плавальні СПА-басейни

Чого нам найбільше хочеться взимку, коли холодно і сиро? Правильно! Зігрітися в теплій воді після робочого дня, змити негатив і відновити сили. Як влаштувати у себе вдома оздоровчий СПА-курорт, підкачати фігуру і з задоволенням підтримувати спортивну форму цілий рік, читайте в нашій статті.

Гідромасажний СПА або плавальний басейн?

61_3Болісний вибір, з яким люди стикалися ще кілька років тому, тепер має щасливе рішення. Ідея об’єднати функції плавального басейну і гідромасажний СПА, при цьому не сильно збільшувати габарити, стала реальністю завдяки такому пристрою як протитечія. Саме сильний напір зустрічної течії дозволяє людині плисти на одному місці. Серйозне фізичне навантаження при цьому можна порівняти із зусиллями, які витрачають професійні плавці на тренуванні в спортивному басейні. Цьому пристрою довіряють навіть чемпіони з водних видів спорту. Саме вони першими оцінили переваги зустрічної течії і можливість тренуватися навіть в невеликому водоймищі у себе вдома.

Температура води в басейні з протитечією повинна становити не 38 ° C, а близько 28 ° C. Тому, якщо ви вирішили прийняти сеанс гідромасажу відразу після запливу, то необхідно почекати, поки вода нагріється до комфортної температури.

Вода в такому універсальному басейні повинна проходити всі стадії фільтрації та знезараження, як і в звичайному.

Встановити плавальний СПА можна або всередині будинку, або на вулиці. У першому випадку необхідно врахувати габарити басейну і можливість його установки в готовому приміщенні. У другому – придбати для відкритої водойми павільйон або інший тип захисного накриття.

Знижки на гідромасажні СПА

61_1Середня вартість плавальних СПА порівнянна з вартістю автомобіля бізнес класу. Тому знижки в 10 – 15% на ту чи іншу модель – це відмінний новорічний подарунок вашим близьким!

Компанія Б.Н.В. з турботою про клієнтів оголосила акцію на деякі моделі плавальних СПА-басейнів. Купити гідромасажний басейн зі знижкою в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України можна звернувшись в компанію Б.Н.В. до 31 грудня 2016 року. https://bnv.ua/ua/product/gidromassazhnyj-spa-bassejn-masterspa-mp-momentum/

Одна з найбільш вдалих моделей MASTERSPA MP MOMENTUM відноситься до категорії елітних басейнів. Його розміри 5,87 * 2,39 метра при глибині 1,3 метра дозволяють досить компактно розміститися в велнес-зоні або окремому приміщенні.

Система протитечії Wave XP генерує 6 ламінарних потока води. 46 форсунок здійснюють лікувальний масаж всього тіла. У чаші 4 місця для сидіння. Система фільтрації, озонування, обігріву і підсвічування. Модель має роз’єм під Ipad, USB вихід, FM-тюнер, 4 динаміка і зручний блок управління.

Модель MASTERSPA MP MOMENTUM DEEP відрізняється більшою глибиною, рівній 1,52 метра, що дозволяє плавати і займатися водним фітнесом. Купуючи гідромасажні басейни СПА в компанії Б.Н.В. ви отримуєте оздоровчий ефект курорту прямо у себе в квартирі. Хочете дізнатися більше про акції та вигідні умови покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.