Новини

Пластиковий басейн для дачі

Не вірте, що вироби з пластика не довговічні і володіють сумнівною міцністю. Конструкції з поліпропілену відберуть першість у бетонних і скловолоконних чаш по співвідношенню ціна-якість.

Пластиковий басейн для дачі

пластиковий басейн для дачі Поліпропілен – дешевий матеріал. Цим пояснюється вартість чаш на українському ринку, проте виготовлення басейнів з пластика вимагає дотримання технологій і стандартів якості. Українські виробники, в гонитві за зниженням собівартості, порушують «правила гри» – звідси і негатив покупців до недорогої продукції. Пластиковий басейн для дачі покупці не беруть до виду.

Довіртеся бренду Б.Н.В. Басейни, який для виготовлення пластикових чаш використовує німецький екологічно чистий поліпропілен, представлений в Європі концерном Rochling Engineering Plastics Group. Партнери з Німеччини контролюють технологів Б.Н.В. і вимагають виготовляти басейни за європейськими нормами з товщиною стінок чаші 10-15 мм. Показник в 2-3 рази перевищує український стандарт 5 мм. Звідси міцність, жорсткість і довговічність пластикових басейнів, що виготовляються під логотипом компанії Б.Н.В. в Україні.

Готові рішення бренду

Орієнтуючись на попит покупців, будівництво басейнів під ключ закривається круглими, прямокутними або овальними конструкціями, що випускаються на заводі в класичних габаритах – з 2 до 10 метрів завдовжки і 1,5 метра завглибшки. Чаші, представлені в інтернет-магазині, присутні на складі зберігання, дозволяючи майбутньому власнику купити басейн у день оплати.

Вибираючи пластиковий басейн для дачі, покупця зацікавлять купелі – водойми для сауни або лазні затребувані серед власників заміських вілл, а також цікаві бізнесменам. Конструкції із пластику міцні і довговічні. Нехай офіційна 10-річна гарантія не бентежить покупця, чаша прослужить 20-30 років.

Гнучкий матеріал

пластиковий басейн для дачі Здатність поліпропілену зварюватися на молекулярному рівні без освіти швів робить пластиковий басейн для дачі затребуваним товаром. Мріючи встановити водойму всередині будинку, власнику немає в чому обмежуватися – пластикова конструкція в розібраному вигляді заноситься в будинок і збирається на місці монтажу.

Гнучкий матеріал дозволяє власнику втілювати власні мрії в життя, створюючи басейн з поліпропілену з унікальною формою і не стандартними габаритами. Завдавши фізичне пошкодження виробу, власник, звернувшись до виробника, без проблем відновить басейн до первісного вигляду. Таким же чином виконується модернізація конструкції, за бажанням замовника.

Рекомендації експертів

Поліпропілен стійкий до перепадів температур і не вигорає на сонці, однак, для збереження цілісності конструкції, експерти рекомендують власнику купити накриття на басейн, забезпечивши додатковий захист по закінченню зимового сезону. Встановивши павільйон, водні процедури не припиняються в зимовий час, а батутними або полівініловий тент допоможуть запобігти потраплянню в чашу сміття, пилу або бруду. Накриття для басейнів перекривають доступ до води бактеріям і, не дозволяють рослинності забруднювати чашу.

 

Сохранить