Новини

Павільйони для басейнів

Зовнішній вигляд і довговічність – два критерії, які впливають на вибір споживача, який вирішив купити накриття для власного басейну. Однак велике кількість пропозицій на українському ринку не дає майбутнім власникам зробити вибір. Щоб покупець міг усвідомлено знайти краще рішення, експерти компанії Б.Н.В. готові поділитися знаннями і розповісти коротко про конструкції.

Павільйони для басейнів

Павільйони для басейнівІз присутніх на ринку павільйонів, по міцності і довговічності, покупців цікавлять моделі, виготовлені з полікарбонату і анодованого алюмінію, тому немає сенсу знайомити користувачів з іншим товаром, які не користуються попитом. Павільйони для басейнів бувають напівзакриті і розсувні. Конструкційне відміну впливає на комфортабельність і вартість, однак накриття однаково виконують захист і не допускають в чашу сміття і грязь.

За функціоналом павільйони ідентичні, проте габарити надводного будови впливають на зручності експлуатації. Маленькі, півметрові конструкції, застосовуються для консервації басейну на зимовий період. Великі павільйони, з людський зріст, привертають увагу любителів купатися поза сезоном. Встановивши всередині накриття нагрівач, власники створюють біля басейну комфортабельні умови і відпочивають, не дивлячись на зимові морози.

Єксклюзивні завдання

На українському ринку павільйони для басейнів орієнтовані виробниками під класичні габарити басейнів. Продавець вказує довжину чаші, під яку раціонально встановити пропоноване накриття. Такі рішення зацікавлять користувачів, що бажають заощадити на покупці, адже виробник заздалегідь розрахував затребувані габарити.

Але фантазія людини безмежна, тому українські бренди пропонують власникам басейнів будівництво павільйонів по кресленнях замовника. Обмежень за формою і габаритами немає, адже каркас з анодованого алюмінію не втрачає міцність при збільшенні розмірів конструкції. Експерти рекомендують враховувати вільний простір біля водойми, для комфортабельного розміщення людей, що купаються.

Альтернативні рішення

Павільйони для басейнівСпростити завдання з розкриттям і закриття басейну допоможе автоматизоване обладнання, яке після натискання кнопки, за допомогою редуктора, зрушить секції конструкції в потрібному напрямку. За бажанням замовника, який вирішив заощадити на покупці, виконавець оснастить павільйон рейками без електричних приладів. Тоді зрушувати секції доведеться власникові басейну вручну.

Знизити витрати на будівництво накриття для басейну допоможе заміна полікарбонату на поліетилен. За захисними властивостями матеріал не поступиться термопласту, проте обмежить власника в комфортабельності. Поліетилен не дозволить купатися в басейні взимку, адже тонке виріб не втримає тепло, і з природної освітленістю будуть проблеми.

Шукаючи ексклюзивність в будівництві накриття для водойми, покупці змінюють полікарбонат на органічне скло. У такого рішення багато переваг в зручності, але за красу доведеться заплатити дорожче.