Новини

Новорічна вечірка у басейна

Чим дивувати і розважати гостей, з якими проводиш свята не перший рік? Пропонуємо варіант зустрічі Нового року в басейні! Танці, атмосфера безтурботних веселощів, жартівливі конкурси, яскравий дрес-код! Детальніше читайте в нашій статті.

Організація новорічної pool-party

70_1Прихильникам здорового способу життя і любителям активного проведення часу обов’язково сподобається оригінальний сценарій Новорічної вечірки. При цьому летіти в екзотичні країни, бронювати номери в курортних готелях зовсім необов’язково. Зустріти Новий рік в Києві в кращих традиціях гарячих південних вечірок можна, зібравши друзів біля басейну. Змагання команд Діда Мороза і Снігуроньки, Міс бікіні і самий спортивний Санта, танці, подарунки та море позитиву!

Єдина умова – це наявність самого басейну. Не турбуйтеся, якщо ви поки не є щасливим володарем водойми. Компанія Б.Н.В. пропонує спеціальні новорічні знижки в 10% – 15% – 20% на композитні, поліпропіленові та скловолоконні чаші. А при покупці бетонного басейну до 31 грудня 2016 року, фільтраційну систему ви отримаєте в подарунок. Тому поспішайте придбати басейн зі знижкою в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі та інших містах України. І тоді найближче свято в 2017 році пройде вже біля вашого басейну!

Вечірка біля відкритого басейну

70_3Якщо ваш вуличний басейн знаходиться під навісом і вода в ньому прогрівається всю зиму, тоді подбайте про те щоб поставити ще кілька додаткових обігрівачів або газових пальників. Гостям буде комфортно і не холодно у води. Кількості рушників, халатів і змінного взуття має бути достатньо. Тоді ви зможете насолоджуватися святом і спілкуванням один з одним, оточивши себе комфортом.

Якщо ж ваш відкритий басейн знаходиться в законсервованому стані, то запускати його спеціально до свята категорично не рекомендується. Включати обладнання при температурі нижче нуля не можна. При бажанні можна просто вийти на подвір’я – подихати свіжим, морозним повітрям, пограти в сніжки і влаштувати конкурс на «саму снігову бабу».

Вечірка в закритому басейні

70_4Басейн всередині вашого будинку стане ідеальним місцем для вечірки, зрозуміло, за умови, що босоніжна зона біля басейну здатна прийняти потрібну кількість гостей. Розраховуючи число запрошених, пам’ятайте, що прийнятним є співвідношення близько 2-х м2 площі на одну людину. У приміщенні гостям повинно бути комфортно перебувати в купальниках або карнавальних костюмах.

Бар з напоями і закусками повинен розташовуватися поруч із зоною відпочинку. Ідея pool-party ґрунтується на принципах здорового способу життя. Тому очевидно, що алкоголь разом з басейном і сауною самопочуття гостей, на жаль, не поліпшать, а, скоріше, навпаки. Тому, вирішуйте самі, хто в цьому списку зайвий – гості, які веселяться тільки після міцних напоїв або ідея здорових веселощів біля басейну.

Технічне забезпечення і безпека

70_2Якщо ваш басейн не обладнаний акустичною системою і не підсвічується кольоровими прожекторами, то звукове та світлове обладнання можна взяти в оренду на час свята. При цьому особливу увагу потрібно приділити питанням безпеки. Пам’ятайте, що дроти і розетки під ногами у гостей категорично неприпустимі. Тому, якщо ви тільки плануєте купити басейн для дому, обов’язково замовте у компанії-постачальника акустичний прорахунок і план архітектурного підсвічування вашого басейну. Питання безпеки – понад усе!

Ялинка біля басейну може бути як натуральною, так і штучною. Нарядити ялинку під водою – також популярна ідея серед прихильників підводного плавання! Варто дотримати лише кілька рекомендацій:

– Вибирайте для декору якісну декоративну ялинку, яка не розмокне і не втратить колір у воді.

– Ялинкові іграшки не повинні лопатися і залишати на дні блискітки. Краще скористатися гумовими або пластиковими ялинковими прикрасами.

– Легка ялинка та іграшки можуть спливати на поверхню. Тому скористайтеся вантажем, а в іграшках можна виконати отвори, щоб вони наповнилися водою і залишилися на гілках.

Компанія Б.Н.В. бажає всім приємних Новорічних свят. І пам’ятайте, що ви ще встигнете вигідно купити басейн зі знижкою в Києві, Львові, Дніпрі або інших містах України до 31 грудня 2016 року! Будьте здорові і отримуйте вигоду для себе і своєї сім’ї. Щоб дізнатися подробиці акції телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.