Новини

Купити хімію для басейну

Купити хімію для басейну доведеться власникам водойм, які не наважилися на придбання навісних систем фільтрації. Вирішивши заощадити на дорогому обладнанні, приготуйтеся до знайомства з хімічними препаратами, без яких зміст басейну в чистоті неможливо.

Баланс pH

Рівень pH 5.5, згадуваний в рекламі косметичних засобів – не норма для людського організму. Кожному покрову краща нейтральне середовище – pH 7. Насамперед, власнику водойми треба буде розв’язати питання щодо приведення в норму балансу pH в басейні.

  1. Купується лакмусовий папір і виконується багаторазовий завмер кислотно-лужного балансу в водоймі. Отримані результати сумуються, і власник обчислює середній показник pH води.
  2. Для кислого середовища, з pH <7, власнику басейну належить купити хімічний реагент на основі карбонату натрію, здатного нейтралізувати підвищену кислотність.
  3. Лужна середу з pH> 7.4, вимагає підвищення кислотності в водоймі. Хімія для басейну на основі гідрогенсульфат натрію або сірчаної кислоти знизить рівень pH.

Вирівнювання кислотно-лужного балансу в водоймі – довгострокова і ємна процедура, експерти рекомендують власникам запастися лакмусовими індикаторами і не поспішати з повним розчиненням придбаних хімічних препаратів в басейні.

Яку купити хімію для басейну

Хімія для басейнівНа дворі XXI століття, однак, в області дезінфекції води ніяких просувань. Кращий препарат для усунення бактерій – хлор. Хімія для басейнів, ціна якої доступна в бюджетному сегменті, користується небаченим попитом. Органічні хлористі сполуки зі 100% гарантією ліквідують бактерії і мікроби в басейні. Забудьте про водоростях, грибкових наростах і скупченні комах на поверхні води – розчиніть препарат у воді і насолоджуйтеся чистотою в водоймі.

Підвищення рівня хлору в басейні вище норми (0.5-0.9 мг на 1 літр) при pH води 7.0-7.4, усувається перекисом водню або тиосульфатом натрію. Власнику належить купити в спеціалізованому магазині набір для визначення вмісту хлору у воді і провести самостійні виміри. Якщо в сім’ї діти молодше 12 років, експерти рекомендують злити третину басейну і вирівняти рівень хлору додаванням проточної води у водойму, а не перетворювати басейн в хімічну лабораторію. На думку власників, безпечніше злити воду і вручну очистити чашу, ніж купити хімію для басейну і діагностувати, виявляючи відхилення норм.

Боротьба з рослинністю

Якісна хлорка не впорається з водоростями, які здатні рости в нейтральному середовищі під природним сонячним освітленням. Набравши воду в басейн, подбайте про придбання та застосування альгіцид. Препарат ліквідує рослини, що містять хлорофіл. Допустивши появи водоростей, власник прирікає власний водойму на постійне цвітіння води. Усунути проблему можливо єдиним способом – злити воду і очистити стінки басейну фізичним шляхом.

Помутніння води

Флокулірованіе води у водоймі – ще одна напасть, яка очікує власника водойми, який вважає придбання навісного фільтра непотрібної покупкою. Воді в басейні властиво мутнеть. Усунути проблему допоможе сіль алюмінію. Сконцентрованому розчину для виконання поставленого завдання потрібно нейтральний pH води в басейні. Тому коагулирование виконується власником після відновлення кислотно-лужного балансу і дезінфекції водойми.

Рекомендації експертів

navesnaya-sistema-filtracii-6Виконуючи будівництво басейнів під ключ, компанії-виконавці пропонують майбутнім власникам придбати навісні системи фільтрації, здатні без втручання власника продезінфікувати, відфільтрувати і поліпшити якість води. Скористайтеся пропозицією будівельних компаній, знайдіть компроміс і отримаєте знижку на придбання очисних споруд, але не піддавайте ризику власний організм впливом хімічних препаратів на основі сірчаної кислоти, хлору та алюмінію. Не економте на здоров’я близьких людей.