Новини

Кращі роботи компанії Б.Н.В. басейни

«Готуй сани влітку, а воза взимку», – стверджує народна мудрість. Цей вираз є актуальним і в нашій сфері. Адже будівництво басейнів громадського користування слід планувати заздалегідь. Зима – саме час замовити проект плавального басейну.

Вимоги до громадських басейнів

59_1Бажаєте купити великий басейн? Якщо вибираючи басейн для будинку або дачі, ми керуємося власними уподобаннями про форму, розміри водойми і далі зіставляємо вартість реалізації наших побажань, то для спортивного комплексу, розважального центру або готелю першорядними будуть інші параметри.

Найголовніше завдання басейну – привертати увагу відвідувачів. Басейн має стати конкурентною перевагою і пам’яткою закладу, вигідно відрізняючи його від конкурентів.

Задовольняти потреби відвідувачів. Необхідно чітко розуміти, хто є ядром вашої цільової аудиторії, і які функції повинен виконувати басейн. Від основного призначення басейну, будь то спортивні тренування з плавання, аквааеробіка, оздоровлення, реабілітація або релакс, буде залежати вибір розмірів і типу басейну, його глибина, комплектація необхідним обладнанням і, в кінцевому підсумку, загальний кошторис спорудження об’єкта.

Безпека клієнтів вашого закладу – очевидна умова роботи будь-якого об’єкта громадського призначення.

Простота і зручність обслуговування басейну. Після завершення будівництва водойми вступає в силу наступний етап – витрати на його утримання та експлуатацію.

Де замовити проект басейну?

59_ukrБудівництво басейну не менш складний процес, ніж будівництво будинку. Крім того, компанія, яка займається підготовкою проекту, повинна так само відповідати за кінцевий результат – запуск і експлуатацію водного об’єкта.

Компанія Б.Н.В. спеціалізується на проектуванні, будівництві, реконструкції та сервісному обслуговуванні басейнів будь-якого класу складності, продажу обладнання та засобів по догляду за ними. За 24 роки успішної роботи компанією Б.Н.В. побудовано більше 6500 діючих сучасних комплексів, як приватного, так і громадського користування.

Кожна серйозна компанія легко може назвати кілька десятків масштабних басейнів, побудованих для серйозних компаній. Зупинимося на описі декількох з них.

Приклади робіт компанії Б.Н.В.

59_reikБасейн для ПАТ «Укрзалізниця» виконаний за ексклюзивною технологією «посиленої бетонної конструкції». Розмір басейну 35 х 15 метрів має перепад глибини в 1.5 метра. Габарити і глибина басейну роблять його підходящим місцем не тільки для оздоровлення, а й для повноцінних спортивних тренувань. Плитка на внутрішній поверхні чаші стійка до ударів і дрібних пошкоджень. Вона проста в догляді і довговічна.

У 2014 році компанія Б.Н.В., побудувавши басейн для готелю мережі Reikartz, зробила величезний подарунок усім жителям Запоріжжя. Великий плавальний басейн, розміром 14 х 12 метрів і глибиною 1,6 метра тепер збирає навколо себе любителів цивілізованого відпочинку з усього міста. Сам готель отримав додатковий потік клієнтів не тільки для басейну, а й для всього готельно-ресторанного комплексу.

Басейн для Національного українського університету фізичного виховання і спорту виконаний з бетону. Розміри басейну 25 х 8 метрів з глибиною до 2 метрів відповідають олімпійським стандартам, що робить його повноцінним об’єктом для підготовки професійних спортсменів. Оздоблення з лайнера робить басейн практичним в догляді.

Скляний басейн для «Київміськбуд-1» виконаний за технологією напірного скління. Спираючись на бетонну чашу по трьом сторонам, скляна перегородка створює враження безрозмірного басейну. Вода в ньому начебто зависає в просторі. Басейн, розміром 8 х 3 метри, має глибину 1,6 метра.

Ви маєте купити великий басейн

59_invБасейн для Всеукраїнського центру професійної реабілітації інвалідів виконаний компанією Б.Н.В. за технологією «посиленої бетонної конструкції». Басейн укомплектований професійним обладнанням та механізмами для комфортного перебування і реабілітації пацієнтів і людей з особливими потребами.

Компанія Б.Н.В. надає весь комплекс послуг, починаючи від архітектурного проекту, будівництва та комплектації обладнанням, до сервісного обслуговування об’єкта. Залишається лише купити великий басейн.

Нехай ваш басейн отримує подяки від тисяч людей за можливість насолоджуватися плаванням і водними процедурами. А компанія Б.Н.В. подбає про те, щоб ваш басейн став рентабельним бізнесом.

Побудувати бетонний басейн в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України ви можете, звернувшись в компанію Б.Н.В. Басейни. До 31 грудня 2016 року в нас діє акція: при замовленні бетонного басейну систему фільтрації ви отримуєте в подарунок! Хочете купити басейн у Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі або інших містах України, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.

Сохранить