Новини

Як зробити дитячий майданчик з басейном

Розваги в літній сезон з планшетами і телефонами, не кажучи про телевізор, набридли дорослим і дітям. Молодому поколінню потрібне свіже повітря і сонячне світло, однак, відсутність комфортної зони відпочинку у дворі приватного будинку змушує діточок знову шукати розваг в мережі Інтернет.

Перед тим, як зробити дитячий майданчик з басейном, експерти рекомендують визначитися з місцем організації зони відпочинку. Власнику заміського будинку має бути виділити частину присадибної ділянки під будівництво. Майданчик будуйте у дворі будинку так, щоб з вікон житлових приміщень проглядалося 100% площі дитячої зони. Перешкода у вигляді паркану – перенесіть загородження. Заважають дерева – спиляєте.

Встановлюючи дитячі гірки, гойдалки або каруселі, власнику експерти компанії Б.Н.В. рекомендують розташувати басейн так, щоб дітлахи не стрибати у водойму, перебуваючи вище рівня землі. Пісочницю біля басейну ставити не бажано, адже пісок швидко переміститься в водойму.

Гірки та гойдалки

Дитячий майданчик з басейном своїми рукаміВиготовити гірку власними зусиллями нескладно. Маючи металоконструкції і володіючи зварювальним апаратом, домогтися результату зможе і новачок. Однак залізо схильне окислення і швидко обросте іржею біля басейну. Професіонали рекомендують купити пластикову гірку, вибравши потрібний товар в спеціалізованому магазині. Легкість, міцність, довговічність, стійкість до перепадів температур і безпека – гідності пластикових гірок, пропонованих в магазинах українськими заводами-виробниками.

Без гойдалок дитячий майданчик нецікава малюкам, проте експерти Б.Н.В. рекомендують батькам при установці атракціону дотримуватися вимог техніки безпеки. Забезпечити гойдалки ременями і встановити блокіратор, що припиняє розкрутку гойдалок на великих кутах розгойдування. Монтувати атракціон навпроти басейну – не найкращий варіант організації дитячого майданчика.

Як зробити дитячий майданчик з басейном

будівництво басейнів під ключОрганізація зони купання – процес творчий. Дитячий майданчик з басейном своїми руками можлива при наявності вільного для водойми місця і готової чаші з пластика. У засобах масової інформації новатори описують методику виготовлення стаціонарних басейнів з пластикових ванн, відер і бочок. Однак ці ж письменники нарікають на недовговічність подібних конструкцій.

Експерти компанії Б.Н.В. рекомендують піти іншим шляхом і довірити виготовлення чаші професіоналам. Міцність, зносостійкість, стійкість до перепаду температур і ультрафіолету – мала частина достоїнств, якими володіють готові басейни заводів-виготовлювачів. Монтаж чаші, уведення в експлуатацію – незаперечний аргумент, здатний схилити вибір власника будинку на сторону виконавця. Перед тим, як зробити дитячий майданчик з басейном, організатору проекту належить вивчити ризики, побудувавши зону відпочинку мінімум на десятиліття.

Готові рішення виробників

будівництво басейнів під ключДля дитячого майданчика експерти рекомендують будувати дрібні басейни – 800-1000 мм глибини вистачить. У недорогому сегменті власників зацікавлять скловолоконні чаші Каліпсо, Балі, Перлина, Ромашка або Міраж. За бажанням замовника, перераховані товари можна купити в Premium сегменті, віддавши перевагу керамічним чашам.

Немає обмежень для людей творчості – надавши креслення бажаного басейну представнику заводу, власник отримає готовий виріб з поліпропілену в найкоротші терміни. Виконавцям не складно відбудувати дитячий басейн з бетону і нержавіючої сталі – працюючи безпосередньо з заводом-виробником, завдання можна вирішити.

Сохранить

Сохранить