Новини

Як вибрати хорошого виробника капітальних басейнів?

Якщо ви вирішили купити капітальний басейн для дому, який прослужить вам багато років, то вибір компанії-виробника є першорядним. На відміну від бюджетних надувних або збірних басейнів, термін служби яких зазвичай не перевищує трьох років, помилки при виборі підрядника з будівництва бетонного або постачальника готового композитного басейну спричинять набагато більші втрати.

Типи капітальних басейнів

56_1Басейн, який встановлюється в комплекті з професійним фільтраційним устаткуванням, займає певне місце в будинку або у дворі і розрахований на експлуатацію протягом терміну від трьох-п’яти років, вважається капітальним.

До капітальних басейнів відносяться: бетонні басейни, готові композитні і скловолоконні чаші, гідромасажні СПА, басейни з поліпропілену і неіржавіючої сталі. До капітальних можна також віднести морозостійкі збірно-щитові басейни, які мають додаткове армування ребрами жорсткості і встановлені в котлован, а не на поверхню землі.

Вартість капітального плавального басейну порівнянна з вартістю автомобіля. Залежно від типу конструкції і комплектації басейну, розміром 8,5 х 3,5 метра, витрати на його покупку і установку складуть в середньому від 5 000 до 10 000 у.о.

Як обрати правильного постачальника?

56_2Щоб майбутній басейн повністю виправдав і навіть перевершив ваші очікування, не перетворився на джерело проблем і турбот, ставши постійною статтею витрат, підійдіть серйозно до вибору компанії – підрядника з будівництва басейнів. Як відрізнити компанію з гідною багаторічною репутацією від випадкових будівельників? Є кілька типових ознак.

По-перше, компанія, яка пропонує продаж або будівництво капітальних басейнів, повинна володіти не менш ніж десятирічним досвідом роботи. Адже продавши і встановивши басейн на ділянці клієнта, важливо розуміти, що відбувається з водоймою в подальшому. Чи не деформувалася чаша після першої зими, чи залишилася такою ж рівною і чистою поверхня, чи не потьмянів колір покриття? Компанія Б.Н.В. займається продажем і будівництвом басейнів з 1992 року. Весь цей час ми займаємося обслуговуванням наших об’єктів. Тому ми оцінили характеристики всіх типів басейнів на власному досвіді.

56_3По-друге, вартість основних систем фільтрації, обігріву та дезінфекції становить значну частину вартості басейну. Тому співробітники компанії-постачальника повинні мати необхідну кваліфікацію, щоб зробити грамотний інженерний розрахунок, встановити і запустити обладнання на місці, здійснити сервісне і гарантійне обслуговування.

По-третє, у разі придбання готових монолітних чаш зі скловолокна і композиту, компанія повинна здійснити безпечну доставку басейну на ділянку. Якщо, поставка великогабаритної чаші неможлива в силу об’єктивних причин, – запропонувати альтернативний варіант.

З точки зору презентації продукту, кожна поважаюча себе компанія має сайт з докладним описом товарів і послуг. І якщо в наш час зробити «красивий» сайт вже не проблема, то наповнити його власними фотографіями з готових об’єктів може далеко не кожна столична фірма. Компанія Б.Н.В. побудувала понад 6000 приватних і більше 200 басейнів громадського призначення. Інформація про них розміщена на сайті і в відкритих джерелах.

Відгуки вдячних клієнтів, фотографії та інформація про реалізовані об’єкти громадського користування завжди збільшують довіру клієнта.

Наявність власних інноваційних розробок і ексклюзивних пропозицій також підвищує шанси на підписання договору про продаж басейну. Обов’язково поцікавтеся, яку ж вигоду від інновацій на практиці отримав клієнт, і як давно нові або експериментальні технології впроваджені в життя? Наприклад, технологія посиленої бетонної конструкції, завдяки якій бетонний басейн можна побудувати за 2 тижні, успішно застосовується компанією Б.Н.В. з 2004 року.

Розглянувши всі запропоновані варіанти, і тверезо зваживши всі «за» і «проти», тепер ви можете вибрати адекватну компанію з перевіреною репутацією.

Компанія Б.Н.В. Басейни пропонує купити капітальний басейн в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України. Наша ціна на композитні, скловолоконні, бетонні басейни є найкращою пропозицією від виробника. Хочете дізнатися більше про акції та вигідні умови покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.