Новини

Чому вигідно купити композитний басейн Б.Н.В.?

Відома приказка про те, що скупий платить двічі, а дурний тричі, як найкраще ілюструє ситуацію на ринку готових пластикових басейнів. Спокуса низької ціни часто призводить до ще більших витрат грошей і часу. Чому? Давайте розглянемо докладніше.

Визначення «композитний басейн»

55_1Композитний басейн відноситься до нового покоління басейнів. Це готова, монолітна чаша, виготовлена в заводських умовах з високотехнологічних матеріалів – комбінацій поліефірної смоли і армуючих волокон. Композитні матеріали не схильні до корозії і гниття, мають високу міцність, стійкість до вигорання і впливу хімічних речовин.

Компанії-виробники, як правило, пропонують вибрати необхідну форму і розмір композитної чаші з наявних. Ексклюзивним такий басейн не буде. Але ви отримаєте ряд інших практичних переваг.

По-перше, вибираючи готову чашу, ви скорочуєте час будівельних робіт.

По-друге, серійні моделі вже апробовані на практиці. Консультанти легко підберуть необхідне по потужності обладнання для басейну цієї форми і розміру. Стандартні рішення дозволять уникнути так званих «сліпих» зон, в яких не прогрівається або застоюється вода, накопичується сміття і утворюється грибок.

По-третє, абсолютно гладка поверхня готових чаш не вимагає додаткової обробки і легко чиститься спеціальним миючим засобом для басейнів.

Переваги композитних басейнів компанії Б.Н.В.

55_2Переваги композитних басейнів ми розглянули. Але чи є сама по собі назва «композитний» гарантією якості і довговічності? Адже вибираючи, наприклад, продукт, на пачці якого великими літерами написано «вершкове масло» ми також звертаємо увагу на докладні якісні характеристики: компанію виробника, склад, відсоток жирності і термін зберігання. На щастя, як відрізнити спред від масла ми знаємо. Тепер розглянемо особливості якісних композитних басейнів.

Компанія Б.Н.В. представляє композитні басейни серії «Преміум», експлуатаційні характеристики яких перевищують вироби конкурентів. Композитні чаші компанії Б.Н.В. мають додатковий керамічний шар. Саме він збільшує міцність поверхні чаші і дозволяє зберегти первозданний зовнішній вигляд протягом усього терміну експлуатації.

55_3Такі чаші виробляються з сировини компаній зі світовим ім’ям, на висококласному обладнанні відповідно до зарубіжних технологій. При цьому завод-виробник знаходиться на території України. Тому, якщо ви вирішили купити композитний басейн вигідно, то в саме в компанії Б.Н.В. ви знайдете продукт європейської якості і не переплатите за доставку чаші з-за кордону та митні витрати.

Додатковий керамічний шар робить стінки басейну товще (10-15 мм.), що підвищує міцність басейну. Рух ґрунтових вод і навантаження в зимовий період тепер вашому басейну не страшні.

Обираючи композитний басейн, ви можете вибрати будь-який з унікальних дизайнерських 3-D кольорів покриття. Палітра 3-D Ultra відтворює природний колір пісків на курортах Карибських, Мальдівських і Гавайських островів.

З композитним басейном компанії Б.Н.В. ви заощадите енерговитрати на обігрів води. На відміну від аналогічних продуктів інших виробників, стінки чаші мають додатковий утеплюючий шар за технологією «Thermos».

Композитний басейн компанії Б.Н.В. прослужить вам довше, ніж три дешевших басейна. А якщо порахувати витрати на установку і благоустрій прилеглої території, то виявляється, що більш висока початкова вартість не просто виправдана, а й більш вигідна.

Компанія Б.Н.В. пропонує можливість купити готовий басейн в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України. Наша ціна на композитні, скловолоконні, бетонні басейни є найкращою пропозицією від виробника. Хочете дізнатися більше про акції та вигідні умови покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.