Новини

Чому прагматичні люди вибирають композитний басейн?

«Час – це гроші», – кажуть бізнесмени. І вони мають рацію. Вирішили встановити басейн? Не витрачайте час на довгі роздуми. Вибираючи готовий композитний басейн, ви економите час і витрати на будівельні роботи. А головне, отримуєте сучасний, зручне в експлуатації водоймище, яке буде радувати вас довгі роки.

Особливості композитного і бетонного басейну

29_1Композитний басейн вже кілька років становить серйозну конкуренцію капітальним басейнам з бетону. У кожного з цих типів водойми є свої особливості і незаперечні переваги. Тому говорити про те, який з них краще є некоректним. Про базові характеристики бетонних і композитних басейнів ми вже писали. По суті, вони не змінюються вже кілька десятиліть. А ось компромісні рішення, що нівелюють недоліки одного та іншого типу, пропонують як будівельники бетонних, так і виробники композитних чаш. Наприклад, компанія Б.Н.В. Басейни успішно використовує інноваційну технологію посиленої бетонної конструкції, завдяки якій терміни будівельних робіт скорочуються, як мінімум, удвічі.

Виробники готових композитних чаш, в свою чергу, пропонують урізноманітнити зовнішній вигляд басейну, пропонуючи нові варіанти дизайнерських забарвлень.

Вибір сучасного покоління

29_2Чому ж саме готові композитні чаші займають гідне місце на ділянках і в будинках сучасних ділових людей? Адже бетонний басейн з його можливостями індивідуальних проектів та художньої обробки був, є і залишається басейном категорії преміум-класу?

Справа в тому, що все більше і більше молодих людей, які вміють заробляти гроші власною працею, цінують свій час, зручність і комфорт. Важливим моментом є не тільки терміни будівництва бетонного басейну. Догляд за композитним басейном, за фактом, набагато простіше. Підтримувати воду чистою, а зовнішній вигляд красивим, виходить легше і економніше. Тому для сучасного покоління питання престижу і показного статусу втрачають актуальність в порівнянні зі справжніми емоціями радості і здоровим способом життя.

Переваги композитного басейну Б.Н.В.

  • Купуючи композитні чаші компанії Б.Н.В. Басейни https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/kompozitnye/, ви отримуєте басейн, що відповідає європейським стандартам за цінами вітчизняного виробника. Вам не потрібно переплачувати за митне оформлення і доставку з-за кордону.
  • Завдяки додатковому посиленню і армуванню чаші, для установки басейну не потрібно спеціальної підготовки підстави котловану. Він залишається стійкий до рухів і тиску ґрунту.
  • Товщина стінок композитного басейну Б.Н.В. Басейни становить 10-15 мм., що повністю відповідає європейським стандартом і в 2 рази перевищує вимоги українських.
  • Додатковий шар гідробар’єра забезпечує стійкість до осмотичних процесів протягом не менше 50 років.
  • Гарантія від заводу-виробника на композитні чаші становить 25 років.

29_0Окремо необхідно зазначити лінійку кольорів композитних чаш компанії Б.Н.В. Басейни. Білі перли, океанічний опал, літній сапфір і ще десяток відтінків, спеціально розроблених дизайнерами для відображення краси океанічних пляжів прямо у вас в басейні. Колір покриття композитних чаш повністю повторює природний колір пісків на пляжах Балі, Сейшельських і Гавайських островів.

Компанія Б.Н.В. пропонує можливість купити готові басейни або побудувати капітальний басейн в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України. Наша ціна на композитні, скловолоконні, бетонні басейни є найкращою пропозицією від виробника. Хочете дізнатися більше про акції та вигідних умовах покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.