Новини

Будівництво лазень, саун, басейнів в Україні

Влітку прийнято відвідувати курорти, розташовані біля моря, а зимову пору року віддано саунам, лазнях і закритим басейнах. Виняток – поїздки в теплі країни. Тільки не всім подобається покидати рідний дім. Тому, будівництво лазень, саун, басейнів в Україні користується попитом. Власники будинків в межах міста, дачних ділянок і заміських вілл, обзаводяться центрами розваг в літній і зимовий час року.

Сауни і лазні ніхто не придумував. Гарячі джерела, що допомагають зняти стрес і оздоровити організм, навели предків на думку, побудувати штучний аналог. Причому, у кожної цивілізації власне бачення відновлює здоров’я закладу. Слов’яни прагнули отримати більше пара при невисоких температурах, відбудовуючи російські лазні. Європейцям до душі суха фінська сауна. А на сході вважають за краще хамам з джакузі і схильні до терапевтичного масажу або голкотерапії.

Будівництво лазень, саун, басейнів в Україні

Будівництво лазень,саун басейнівВідвідувач 21 століття мріє про сервіс, не кажучи про власників заміських вілл або приватних будинків. Тому, при будівництві центру розваг, замовник бажає отримати комфортабельне будова з необхідним функціоналом. Російські лазні з натурального дерева забезпечуються тентом, який вміє нагрівати повітря до 100 градусів за Цельсієм.

В обов’язковому порядку встановлюється душ, купіль і масажний стіл. При виході за бюджетний варіант, будується плавальний басейн або монтується гідромасажна чаша СПА. Результат – розважальний центр розваг з дитячою зоною, косметичним салоном, солярій та інші послуги, здатні скрасити дозвілля відвідувачів.

Будівництво під ключ

Будівництво лазень,саун басейнівБудівництво лазень, саун, басейнів в Україні пропонують сотні підприємств, проте не кожному підряднику дано здати в експлуатацію надійну і довговічну конструкцію. Проблема криється в вузької спрямованості виконавця і бажанні власника заощадити. Зведення будівлі виконують монтажники. Зруби укладають столяри. Тенти ставлять електрики, а басейн монтують власними силами. В результаті, сауна, баня або хамам дають збій в роботі. А власник не в силах знайти винуватця і залучити до ліквідації проблеми.

Рішення – знайти підрядника, який спеціалізується на будівництві центру розваг під ключ. Йдеться про етапи будівництва, починаючи з риття котловану, закінчуючи тестовим запуском в експлуатацію і наданням офіційної гарантії.

  1. Проектування. Прорахунок кошторисів на будівництво будинку, установку додаткового обладнання, оббивку деревом, будівництво басейну та інші витрати.
  2. Виготовлення. Котлован, фундамент, опалубка, армування, бетонування.
  3. Оздоблювальні роботи. Розведення електрики, водопостачання, облицювання.
  4. Монтаж додаткового обладнання. Установка душових, купелі, запуск басейну, перевірка нагрівачів і вентиляції.
  5. Здача в експлуатацію. Пусконалагоджувальні заходи, прийом об’єкта замовником, підписання акту виконаних робіт.