Новини

Батутне накриття для басейну

Професіонали твердять, що краще один раз купити накриття на басейн, забувши про забруднення водойми в негоду або після випадання опадів, ніж трепетно ​​стежити за станом чаші день у день. Недорого, надійно і довгий термін експлуатації – критерії, якими похвалиться батутний тент.

Батутне накриття для басейну

Батутне накриття для басейну Виріб зацікавить власників водойм з нестандартними габаритами. Батутне накриття для басейну виготовляється під замовлення, індивідуально за розмірами і формою встановленою чаші. За бажанням замовника, експерти компанії Б.Н.В. збільшать габарити тенту для приховування терасної дошки, присадибної озелененої ділянки або дитячого майданчика.

Підготовка басейну до зими з батутним накриттям проста і комфортабельна. Власнику належить розгорнути полотно поблизу басейну і, за допомогою спеціальних гаків, розтягнути тент над власним водоймою. Для зручності у роботі, рекомендується монтувати накриття з одним помічником.

Привабливість і захищеність

Батутне накриття для басейну Батутне накриття для басейну – матеріал м’який і піддається деформації. Навісне обладнання, сходи або гірки, що примикають до води, обійти тентом не проблематично – виробник самостійно прорахує розміри і зробить відповідні виїмки.

Виріб не вигоряє на сонці, а термоізоляції тенту залишається позаздрити. Накриттю не страшні замети в зимову пору, а міцності матеріалу вистачить для утримання на поверхні легкового автомобіля. Не втрачайте вільний простір над басейном в не сезон – влаштуйте склад зберігання поверх чаші. Складні меблі, шезлонги, надувні гірки та інша сезонна атрибутика для батутних накриттів не проблема.

Чиста вода для здорового організму

Забудьте про хімічні препарати для ліквідації водоростей і мікроорганізмів. Батутне накриття для басейну не пропускає ультрафіолетове випромінювання, блокуючи сонячне світло. У таких умовах, в холодній воді, не приживеться жоден організм.

Поставте навісний фільтр на кромку басейну і виключіть назавжди пил сміття і грязь з водойми, вкриваючи чашу після водних процедур в сезон купання. Батутний тент не переломлюється при перегині і стійкий до перепаду температур – виріб прослужить десятиліття, зберігаючи захищеність басейну.

Якість – перш за все

Виконуючи будівництво басейнів під ключ і, продаючи обладнання або аксесуари до чаш, бренд Б.Н.В. дотримується єдиного правила – компанія виготовляє тільки якісну продукцію, що відповідає європейським стандартам. Продукти Б.Н.В. відповідають заявленим параметрам, зазначеним у сертифікатах якості і нормах ISO. Покупець в будь-який момент може провести експертизу і переконатися в цьому самостійно.

Батутне накриття для басейну Не довіряйте власну безпеку компаніям-одноденкам, які пропонують продукцію дешевше. Довірте вибір бренду Б.Н.В. Басейни, який у 2017 році відзначив ювілей – 25-річчя і встиг відбудувати 8000 об’єктів по території України. Власні технології, дистриб’юторська мережа по містах країни, гнучкий графік роботи, підтримка і супровід, консультація і розрахунки – гідності компанії, яких просто не злічити. Телефонуйте прямо зараз, не відкладаючи в довгий ящик, на гарячу лінію безкоштовно з мобільного: 0-800-502-901 – і отримаєте відповіді на Ваші запитання.