Новини

Басейн, як головна визначна пам’ятка

Відмінною особливістю і головною конкурентною перевагою вашого готелю або розважального комплексу може стати ексклюзивний басейн. Правильно розробити концепцію і грамотно спроектувати водний об’єкт – це завдання фахівців з хорошою репутацією і багаторічним досвідом будівництва басейнів громадського користування. А коли ж ще замовляти проект будівництва басейну, якщо не восени?

“Райська насолода”

51_fidzhiВажко було придумати на цьому райському острові щось оригінальніше і красивіше, ніж ландшафт, створений самою природою. Готель Laucala Island Resort знаходиться на острові Лаукала, Фіджі. Довгий час вся територія острова була приватною власністю магната з видавництва Малколма Форбса. Новий власник – Дітер Матешиц – вклав у вдосконалення курорту 30 млн. доларів. Це дозволило підвищити комфорт гостей. До послуг відпочиваючих 25 розкішних вілл, поля для гольфу, ресторани, СПА комплекс, дитячий клуб. Але візитною карткою цього готелю і всього острова є басейн зі скла, побудований другим ярусом в водоймі, оформленій в більш природному стилі.

Любителям «Кривавої Мері»

51_krasnyjГотель «The Library», Таїланд, вже сам по собі цікавий оригінальним мінімалістичним дизайном корпусів, сучасною бібліотекою з великою кількістю книг, DVD, інтернет-куточок з iMac. Але власникам здалось цього мало, і вони вирішили не просто здивувати, а шокувати вимогливу публіку.

Басейн червоного кольору викликає неоднозначні враження, але нікого не залишає байдужим. Комусь він нагадує улюблений коктейль «Маргарита», комусь басейн кровожерного графа Дракули. Насправді, вода залишається прозорою, а червоний колір їй додає обробка внутрішньої чаші. Плитка і мозаїка червоного, оранжевого і жовтого кольору розташовані таким чином, щоб максимально вигідно відображати сонячні промені. Грамотно розташована підсвічування і цілісний дизайн всій території готелю створюють вигідне враження єдності стилю і бездоганного смаку.

Сафарі з басейну

51_vecher-parkКонструкція і дизайн басейну в готелі Sanctuary Swala Camp Retreat в Національному парку Тарангире, Танзанія, є досить простими. Особливим є розташування басейну і готелю, адже він знаходиться в самому центрі африканської савани. Слони, жирафи, леви і антилопи відчувають себе в цілковитій безпеці в цьому заповідному місці. А що стосується відпочиваючих? З ними також все в повному порядку! Розкішний готель з відкритим басейном розташовані на безпечній відстані від диких тварин. Тому милуватися жителями савани прямо з басейну можна нескінченно довго.

Не плавати, парити!

51_dnoБасейн для любителів повітряної стихії відкрили в 2011 році в готелі Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao, Китай. Його частина з прозорим дном звисає з 24-го поверху у вигляді балкона. Всі бажаючі сміливці можуть спостерігати за мегаполісом, занурившись в басейн. А жителі міста, що проходять по вулицях – милуватися плавцями, в польоті, в невагомості.

Загальна довжина басейну 30 метрів, ширина 6 метрів і глибина 1,5 метра. Відомо, що для створення басейну були запрошені не тільки архітектори та інженери, а й фахівці з області аерокосмонавтики.

Компанія Б.Н.В. реалізує будь-яку концепцію басейну. Побудувати бетонний басейн в Києві, купити композитний басейн у Львові або готовий скловолоконний басейн в Дніпрі та інших містах України ви можете, звернувшись в компанію Б.Н.В.

До 31 грудня діють знижки на композитні та поліпропіленові басейни, акція на бетонні басейни і розпродаж певних моделей гідромасажних СПА з наявності. Хочете купити басейн у Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі або інших містах України, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.