Новини

10 причин купити басейн у компанії Б.Н.В.

Як сказав Бенджамін Франклін: «Інвестиції в знання завжди дають найбільший прибуток». Прочитавши цю статтю, ви заощадите кілька тижнів на пошук корисної інформації і пару тисяч доларів при покупці басейну. Як вигідно купити басейн, читайте докладніше в нашій статті.

Обізнаний – значить озброєний!

80_1Кожна серйозна покупка вимагає прийняття усвідомленого і зваженого рішення щодо вибору постачальника, узгодження необхідних параметрів вироба та ціни, обговорення умов доставки і установки, терміну гарантійного та післягарантійного обслуговування.

  1. Компанія Б.Н.В. є гідним постачальником і виробником басейнів. Про високий рівень професіоналізму компанії свідчать такі клієнти, як ПАТ «Укрзалізниця», Київміськбуд, мережа готелів Reikartz, Національний український університет фізичного виховання і спорту та багато інших.
  2. Будучи однією з перших на ринку басейнів України, в цьому році компанія відзначає 25-річний ювілей успішної професійної діяльності.
  3. На рахунку компанії Б.Н.В. більше 6350 приватних басейнів і понад 235 об’єктів громадського призначення.
  4. 80_2Компанія представляє всі види якісних, довговічних басейнів. Побудувати бетонний басейн, спорудити природну водойму або еко-ставок, купити басейн з композиту, скловолокна або гідромасажний СПА, замовити басейн з нержавійки або з поліпропілену для будинку або збірний чи збірно-щитовий для дачі ви можете в компанії Б.Н.В.
  5. Компанія виконує весь комплекс робіт від проектування басейну, комплектації обладнанням до запуску і сервісного обслуговування.
  6. Офіси компанії представлені у всіх великих містах України. Купити басейн в Києві, Дніпрі, Львові та Запоріжжі ви можете, звернувшись безпосередньо в салони Б.Н.В.
  7. Якість продукції підтверджують міжнародні сертифікати якості та понад 57 нагород.
  8. Власні технологічні розробки дозволяють економити час монтажних робіт вдвічі, скорочують витрати на будівельні та допоміжні роботи.

– Наприклад, технологія посиленою бетонної конструкції дозволяє побудувати басейн середніх розмірів всього за кілька тижнів.

– Технологія полідіфузного зварювання, яка з’єднує елементи пластика на молекулярному рівні, відрізняє поліпропіленові басейни компанії Б.Н.В. відсутністю видимих швів на поверхні чаші.

– Навісна система фільтрації не вимагає закладки труб і установки технічного приямку. В навісному коробі системи розташовуються до 8 типів обладнання: фільтр, насос, протитечія, озонатор, підсвічування і інші.

  1. Постачальниками сировини для виробництва готових чаш і устаткування для басейнів є світові лідери галузі. Так для виготовлення поліпропіленових басейнів використовується сировина німецького концерну «Rochling Engineering Plastics Group».
  2. Відмінність композитних басейнів компанії Б.Н.В. полягає в наявності додаткового керамічного покриття. Більша товщина стінок і додатковий захисний шар обумовлюють довговічність чаші терміном більше 25 років.

Дізнатися докладніше, який тип басейну підійде саме вам, можна за телефоном гарячої лінії 0-800-502-901. Купити басейн для дому в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та інших містах України ви можете за ціною виробника. Купити накриття для басейну – павільйон, ролетні, батутні або ПВХ-накриття ви можете на сайті https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/