Новини

Навіщо потрібен навіс для басейну

Переваги стаціонарних басейнів, побудованих на заміських ділянках, порадують будь-якого покупця. Купання заспокоює нерви, покращує настрій і заряджає енергією на весь день. Противоток, фільтраційним устаткуванням, підсвічування і інше оснащення для басейну, створять антураж для приємного відпочинку з друзями або родиною.

Перераховуючи переваги басейну, продавці рекомендують відразу ж відбудувати павільйон або обзавестися м’яким накриттям для чаші. Навіщо потрібен навіс для басейну, якщо купується фільтр для води – дивуються покупці.

 

Навіщо потрібен навіс для басейну

Функціонал накриттів для басейнів недооцінений власниками. Захист води і комфортабельність відпочинку – першорядні завдання подібних конструкцій. Розраховуючи монтаж чаші на ділянці, експерти настійно рекомендують замовнику прораховувати і установку захисних споруд.

 

Навіщо потрібен навіс для басейну

Накриття погіршить дизайн зони відпочинку – оповідають власники заміських ділянок. Будь-навіс апріорі псує зовнішній вигляд, якщо конструкція не проектувалася спільно з басейном. Виробники і продавці захисних конструкцій зацікавлені в установці навісу. Тому дизайн зони відпочинку точно не постраждає. Виготовлені з полікарбонату павільйони і арки, навпаки поліпшать зовнішній вигляд басейну.

 

Навіщо потрібен навіс для басейну

Фільтраційним устаткуванням очищає воду, а хімічні препарати ліквідують бактерії та іншу дрібну живність – парирують власники басейнів. Надлишок хімії в воді негативно впливає на шкірний покрив людського організму. А фільтрам не під силу проганяти тонни води, отлавливая сміття і пил, постійно потрапляють ззовні в басейн.

 

Готові рішення виробників

Розібравшись, навіщо потрібен навіс для басейну, пора перейти до пропозицій на ринку України. Павільйони, ролети, Батутні накриття, солярна і ПВХ плівка – асортимент і ціни порадують покупця. У розрізі комфортабельності, у павільйонів немає конкурентів. Розсувні навіси допомагають зберегти чистоту води в чаші і надають додатковий функціонал. Виготовлені з термостійкого пластика конструкції утримують вологу і тепло води в чаші. Купання в басейні по закінченню сезону – приємне пропозицію для власника. Довговічність і стійкість до погодних умов – додаткові переваги павільйонів з полікарбонату.

Павільйон – кращий навіс для басейну

Навіщо потрібен навіс для басейну

З бюджетних рішень, покупцеві сподобається солярна плівка. Тонкошаровий матеріал допомагає утримати в басейні вологу і запобігає потраплянню сміття в чашу. Довговічність – недолік солярної плівки, який покупці компенсують ціною. Батутні навіси більш міцні і довговічні, але і вартість вище, ніж у плівки. Міцний матеріал, з якого виготовлений батутними навіс, дозволяє власнику ходити з накриття.

 

Навіщо потрібен навіс для басейну

Золота середина, між ціною і комфортабельністю, ролетні накриття. Конструкції поставляються зі спеціальними барабанами, які допомагають швидко відкрити або закрити чашу басейну. Ролети міцні і довговічні, а для обслуговування навісу знадобиться всього одна людина.