Новини

Сервісне обслуговування басейнів

Вартість послуг не встановлюється на око. У компаній-підрядників є перелік заходів у вигляді прайсу, по якому і озвучуються ціни. На вартість впливає категорія складності виконуваної роботи і обсяг. І нахабство виконавця.

Виконуючи сервісне обслуговування басейнів, професіонали відразу узгоджують обсяг робіт і виставляють рахунок. При виникненні доробок, доведеться знову документувати перелік заходів і міняти ціну. Разові «фахівці», бачачи достаток клієнта, придумують ціни і не виконують роботу якісно. Мрієте про європейський сервісі – звертайтеся до виробників і продавцям басейнів. Компанії не допустять подібного поводження з замовником.

Сервісне обслуговування басейнів

  1. Введення в експлуатацію. Плавальний басейн, гідромасажна СПА чаша, купіль, надувні, збірні і збірно-щитові конструкції.
  2. Підготовка води.
  3. Очищення і запуск додаткового обладнання.

Сервісне обслуговування басейнівУ перелік сервісного обслуговування не включається відновлення цілісності чаші басейну. Але, за бажанням замовника, захід реалізується при узгодженні обох сторін. Модернізація басейну, реконструкція, монтаж навісного обладнання і накриття – завдання, що стосуються акваторії здійсненні.

Введення в експлуатацію басейну має на увазі правильне підключення очисних споруд, водопроводу і стоку до чаші. Наприклад, непрацюючий або відсутній фільтр і вода з крана перетворять центр розваг і відпочинку в болото за один місяць експлуатації. Відсутність нахилу у стічного трубопроводу, ускладнить відведення забрудненої води з чаші. А без працюючого насоса, басейн не наповниться.

Сервісне обслуговування басейнів, власники пов’язують з підготовкою води. Рівень pH, відкладення солей на стінках чаші, рослинність і мікроорганізми в воді, турбують власників басейнів. Без хімії не обійтися. Ось тільки для обробки води будуть потрібні додаткові знання. Нехай чистку і контроль якості води виконують професіонали.

Обслуговування додаткового обладнання менше турбує власника. Електроніка, або працює, або не працює. Логіка присутня. Але насос, нагрівач і фільтр потрібно чистити кожен сезон. Накип на тене, сміття в очисної станції і манжети насоса вимагають уваги власника.

Сервісне обслуговування басейнівЗа що ще беруть гроші

  1. Виїзд на об’єкт. Ціна договірна і компанії прагнуть звести вартість до нуля при замовленні сервісного обслуговування басейну.
  2. Огляд басейну. Аналіз якості води, рекомендації щодо поліпшення.
  3. Коригування якості води хімічними препаратами замовника.
  4. Тестування очисного обладнання. Проба води до фільтра і в чаші, усунення проблем.
  5. Обслуговування насосної станції та очисних споруд. Підсвічування стін, озонатор, протитечія, тен – перелік функціонала у кожного підрядника свій.
  6. Очищення обладнання SPA басейнів. Промивання форсунок, системи підготовки та подачі води, хімічна обробка внутрішніх стін чаші.
  7. Частка стін і дна басейну ручним або хімічним способом.
  8. Не гарантійне сервісне обслуговування басейнів і навісного обладнання. Заміна вузлів, мастило, чистка.