Новини

Купити СПА басейн (джакузі) в Києві

Немає потреби, витрачати час на опис достоїнств і недоліків, гідромасажних СПА басейнів. Майбутній власник познайомився з функціоналом і зважився на покупку, але не готовий вказати пальцем на конкретну модель. Завдання експертів компанії B.N.V. Ukraine – допомогти у виборі джакузі.

Купити СПА басейн (джакузі) в Києві

Придбання гідромасажного басейну складається з трьох кроків, де покупцеві доведеться знайти компроміс. На першому етапі майбутній власник визначається з місцем монтажу. Варіантів небагато: купити СПА басейн (джакузі) в Києві і встановити на вулиці, в будинку або в літньому саду. У кожному разі доведеться розрахувати додаткові витрати, пов’язані з підключенням водопроводу, каналізації, електрики і вирішенням питань з доступом до чаші і накриттям.

Купити СПА басейн (джакузі) в КиєвіМонтаж на вулиці передбачає більше витрат на підключення та запуск. Однак, на думку експертів, вуличне розташування гідромасажного басейну знімає обмеження по габаритах СПА для покупця. При монтажі чаші всередині житлового будови належить поєднати розміри басейну з дверними або віконними прорізами. Не рідкісні випадки, коли виробники за окрему оплату вносять джакузі в будинок по частинах і монтують на місці.

Габарити гідромасажних ванн

Розміри СПА басейнів визначають місткість і функціонал джакузі. Негабаритні чаші для будинку або квартири націлені замінити класичну ванну і готові вмістити пару чоловік. У міні СПА басейнів з 3-4 сидіннями і 1-2 лежаками, інше завдання. Конструкції націлені на оздоровчий або розважальний бізнес. Купити СПА басейн (джакузі) в Києві, розраховані на 4-6 чоловік, воліють масажні СПА салони, центри відновлення здоров’я, а також приватні сауни і лазні.

Купити СПА басейн (джакузі) в КиєвіГідромасажні басейни з плавальної зоною пропонують підприємцям і власникам заміських котеджів. Габаритні чаші функціональні і задовольнять побажання покупців в плані відпочинку і розваг. У СПА басейнах з плавальної зоною комфортабельно тренуватися, розслаблятися і проводити час компанією.

Функціонал і технології

Наявність новинок ІТ ринку, вбудованих в гідромасажний СПА басейн, вітається покупцями. Але експерти рекомендують остерігатися надлишку технологій. Наділити джакузі електронікою люблять китайці, які перетворюють СПА чашу в мультимедіа пристрій. Необмежений функціонал і доступна ціна неодмінно зацікавлять покупця, що мріє заощадити фінанси.

Експерти бренду B.N.V. Ukraine радять переключити увагу на обладнання СПА, що відповідає за водопостачання. Йдеться про насос, фільтрі і нагрівачі. Європейські виробники гідромасажних ванн віддають перевагу американському бренду Balboa, який за 2 десятиліття встиг показати відмовостійкість і довговічність в роботі. І не можна забувати про матеріал, з якого виготовлені гідромасажні форсунки. Європейські бренди, включаючи українських виробників, використовують нержавіючу сталь. А ось китайці, з метою економії, ставлять пластик або оцинкований метал, який при фізичних пошкодженнях окислюється.