Новини

Купити басейн у Львові – готові рішення

Будівництво басейнів під ключ, для більшості виробників починається з зручностей, які переслідують продавця з моменту проектування будівництва і закінчуючи доставкою чаші до місця монтажу. Пам’ятайте, хто платить, той і замовляє музику – втілюйте власні мрії в реальність з брендом Б.Н.В. Басейни.

Купити басейн у Львові

Зважилися на будівництво басейну – почніть з габаритів конструкції, а точніше з позначки в 10 метрів. Мрієте про олімпійський басейні для професійного плавання, без конструкцій з бетону або поліпропілену не обійтися. Купити басейн у Львові з недорогих будівельних матеріалів просто.

Купити басейн у ЛьвовіБетонні і пластикові чаші відливаються на заводі в плити, які доставляються до місця установки і монтуються без втрати міцності і довговічності. Пластик зварюється без швів на молекулярному рівні, а бетон збирається з міцних плит, відлитих за європейськими технологіями на заводі.

З недорогих і необмежених за габаритами басейнів, зарекомендували себе конструкції з нержавіючої сталі, які обов’язково зацікавлять власників готельних комплексів, приватних оздоровчих і розважальних центрів. У порівнянні з бетоном і пластиком, метал за вартістю виходить дорожче, однак по довговічності не поступиться чашам PREMIUM класу, обіцяючи власнику прослужити не менше 100 років.

Бюджетний варіант

Надувні і збірні конструкції хороші при економії фінансових коштів, проте, в розрізі довговічності, у чаш явний програш, навіть в порівнянні з недорогими збірно-щитовими або пластиковими виробами. Чи плануєте купити басейн у Львові і на протязі 5-10 років насолоджуватися комфортабельним відпочинком, зробіть вибір на користь недорогих поліпропіленових або збірно-щитових конструкцій, що допускають демонтаж і перенесення басейну в інше місце. Недорогі конструкції порадують власника привабливою вартістю, міцністю і довговічністю.

Що стосується недоліків, то у бюджетного варіанту проблеми з теплопровідністю. Чаші в нічний час або в негоду, погано утримують тепло, змушуючи власника витрачатися на електроенергії, яка необхідна для роботи нагрівального обладнання.

Краще співвідношення ціна-якість

Купити басейн у ЛьвовіСкловолоконні басейни воліють користувачі, які мріють купити недорогий басейн, який прослужить 2-3 десятиліття і дозволить заощадити власнику на обслуговуванні. Чаші зі скловолокна зі зниженою теплопровідністю допомагають економити на електриці і хімічних препаратах, необхідних для чистки басейну при забрудненні.

Недолік скловолоконних конструкцій в обмеженості габаритів і зовнішнього вигляду. Але проблема вирішується асортиментом чаш, представленим виробником в каталозі продукції.

Довічна гарантія виробника

Керамічні та композитні басейни вправі називатися вічними конструкціями, які, за заявами виробників, прослужать 50-70 років. Міцні і стійкі до деформації чаші вміють утримувати тепло і не дозволяють сміттю з мікробами накопичуватися на внутрішній поверхні басейну. Мрієте побудувати довговічний басейн в Львові – придивіться до чаш серії Premium.