Новини

Керамічний басейн в Києві

Доступна вартість, довговічність і витрати на утримання – 3 критерію, визначившись з якими, покупець зробить правильний вибір при покупці басейну. Зовнішній вигляд, габарити, терміни монтажу і доставка – другорядні фактори.

Купити керамічний басейн в Києві

Купити керамічний басейн в КиєвіПереваги керамічних конструкцій в довговічності. Побудована з композитних матеріалів чаша оснащена додатковим шаром Ceramics, що гарантує власнику захист басейну при зміщенні грунту, фізичних ударах або розширенні льоду через замерзання води всередині. Підсилює жорсткість чаші шар продовжує термін експлуатації басейну до 70-100 років. Надумали купити керамічний басейн в Києві – довіртеся професіоналам, таким, як бренд Б.Н.В., який за 25 років виготовив і встановив сотні подібних конструкцій.

Завищена вартість керамічних чаш, яка вважається єдиним недоліком вироби, компенсується економією витрат при експлуатації басейну. Монолітна конструкція з десятком шарів з композитних матеріалів і кераміки і з товщиною стінок 12-15 мм, порадує власника відсутністю теплопровідності. Із застосуванням накриття для басейну, у власника зникають витрати на підігрів води в сезон купання.

Економія фінансів видно і на чищенні басейну після сезонного використання. У внутрішнього композитного шару 3D-Ultra, яким покрита чаша зсередини, гладка поверхня, без мікротріщин. Структура вироби не підтримує прилипання і зростання мікроорганізмів. Гладка поверхня не ковзає, гарантуючи безпеку власнику при ходінні по дну басейну.

Додаткові переваги

Вирішивши купити керамічний басейн в Києві, майбутньому власнику залишається визначитися з вибором чаші за зовнішнім виглядом і габаритами. Виготовлена ​​в заводських умовах чаша готова до транспортування і монтажу в котлован без доробок. Виняток – монтаж фільтрів, противотока або нагрівача. Однак і тут проблема вирішується установкою навісного обладнання.

Купити керамічний басейн в КиєвіПри бажанні власника, керамічні конструкції оснащуються СПА обладнанням, яка перевертає чашу в гідромасажний басейн. Рішення допоможе заощадити гроші покупцеві, який вирішив обзавестися плавальним басейном і джакузі.

У засобах масової інформації покупці описують ситуації з неможливістю монтажу керамічних басейнів всередині будівлі. Експерти запевняють, що в магазині знайдуться чаші, що проходять в дверний або віконний проріз будівлі. Тому в будинку, як і на вулиці, легко встановити керамічний басейн. Виробники не виключають демонтаж чаші і перенесення на інше місце для установки.

Недоліки керамічних конструкцій

Виготовлення басейнів під замовлення по кресленнях майбутнього власника не доступно для керамічних чаш. Покупцям, які мріють створити власний райський куточок і вписати чашу в дизайн будівель, підкоригувавши басейн за габаритами, доведеться вибирати інший матеріал. Йдеться про бетонних і пластикових конструкціях, а також про вироби з нержавіючої сталі.