Новини

Басейн пластиковий для дачі: ціна, переваги

У придбання і монтажу басейну три шляхи розвитку і майбутній власник на початковому етапі вибирає потрібному напрямку. Басейн будується власними силами з нуля, проектується і встановлюється підрядником, або ви купуєте готову чашу з монтажем, плануючи розміщення самостійно.

Басейн пластиковий для дачі: ціна – зручність

Басейн пластиковий для дачі: ціна, перевагиНа вартість проекту зі створення курортної зони біля будинку впливають 2 фактори – матеріал, з якого зроблена чаша басейну і габарити вироби. У нижньому ціновому сегменті, якщо відкинути надувні, збірні і збірно-щитові товари, у виробників знаходяться конструкції з поліпропілену, бетону і нержавіючої сталі. Покупці воліють купувати басейн пластиковий для дачі, ціна, якість і зручність якого незаперечні перед іншими конструкціями.

Поліпропіленові чаші швидко монтуються в попередньо виритий котлован. При необхідності, за бажанням замовника, виріб дозволено вилучити з ями і встановити в іншому місці. Зварюваність пластика на молекулярному рівні без швів відкриває нові горизонти перед власником, який мріє модернізувати конструкцію, відремонтувати або зробити басейн за власними кресленнями.

Підготовка до будівництва

Експерти компанії Б.Н.В. Басейни запевняють, що перед придбанням басейну у виробника буде потрібно викликати представника продавця на об’єкт і узгодити план по монтажу та запуску чаші. Власники ділянок, отмеряя площа під установку басейну, забувають про комунікації: вода, електрика, а також не враховують курортну зону навколо чаші. Також для навісного обладнання або накриття потрібно зробити припуск і відібрати частину площі біля басейну.

Басейн пластиковий для дачі: ціна, перевагиВиконавець зобов’язаний надати проект замовнику. Інженери компанії, за планом місцевості, створюють креслення і кошториси на додаткові витрати, в яких відбивається фінансова сторона питання. Вартість проекту узгоджується достроково і після оплати покупця і здачі об’єкта оскарженню не підлягає. Тому виробник зацікавлений прописати навіть дрібні витрати, щоб не виконувати за власний рахунок.

Будівництво басейну під ключ

Риття котловану і вивезення надлишків грунту лягає на плечі власника ділянки, однак продавці, користуючись послугами власних підрядників, допоможуть вирішити питання за окрему плату. Монтаж пластикового басейну, підведення комунікацій, оздоблення та запуск в експлуатацію, виконують представники компанії. Вартість послуг прописується в проекті, але не виключено, що продавець виконає установку власними силами, якщо на момент покупки чаші у продавця проводиться акція.

Пластикові басейни не потребують обробці, але при бажанні замовника, чаша зсередини обробляється барвистою ПВХ плівкою, яка покликана басейн, зробити привабливим для відпочиваючих. Перед введенням виробу в експлуатацію, монтажники встановлюють навісне обладнання, ставлять накриття і перевіряють працездатність конструкції в зборі, за умови, що замовник погодився на придбання захисних аксесуарів для басейну.