Новини

Басейн недорого

Продавці запевняють, що купити недорогий басейн вийде тільки надувний, пропонуючи потенційному клієнту дорогу продукцію. Однак експерти в будівельному бізнесі знають, що задовольнити попит можна в будь-якому сегменті. Навіть в бюджетному.

Прості рішення

басейн недорогоРинок диктує умови і пропонує купити басейн недорого в сегменті збірних каркасних конструкцій. За ціною у виробів немає конкурентів, а в рекламних роликах водойма виглядає привабливо. Однак за бюджетну вартість власник заплатить комфортом. Якість збірних басейнів не відповідає побажанням замовників. В чаші можна тільки сидіти, як у просторій ванній або купати дітей. Забудьте про відпочинок, про спортивні змагання, про пірнанні з розгону в воду.

Зважилися на покупку дешевого басейну – віддайте перевагу збірно-щитовим конструкцій – це кращий варіант для бюджетного сегмента в Україні. Водоймище дозволено збирати і встановлювати на поверхні землі, або закопувати на глибину, як це реалізовано у класичних басейнів. У подібних конструкціях комфортно відпочивати, плавати і пірнати, адже чаші не обмежені розміром. Хочете 11 метровий басейн – будь ласка, вибирайте.

Індивідуальний підхід

басейн недорогоУ бюджетному сегменті популярний пластиковий басейн. Вироби з поліпропілену міцні, стійкі до перепадів температур і ультрафіолетового випромінювання. З появою полідіффузіонного зварювального апарату, виробники навчилися створювати водойми за кресленнями замовника, не обмежуючись в зовнішньому вигляді і габаритах. Виробам із пластику віддають перевагу аквапарки, курорти і власники заміських дач, які усвідомлюють, що дешевий продукт не вічний. Адже 25 років – привабливий термін, через який знадобиться будувати новий басейн.

Будівництво басейнів під ключ покупці асоціюють з бетонними водоймами, вважаючи, що конструкція створюється на ділянці з нуля. Але виробники вирішили інакше. Фундамент створюється на місці, а стіни відливаються на заводі і поставляються на об’єкт у вигляді монтажних плит, де і збираються в готову чашу. Басейн з бетону хороший в тих випадках, коли власнику потрібно гігантський водоймище, понад 10 метрів. В інших випадках, будівництво вийде дорожче, ніж виріб із пластику.

Басейн недорого

Перед покупкою басейну, власнику належить вирішити, в який бік схилити чашу вибору. На кону вартість і довговічність. Надувні вироби недорогі, але термін служби у них 3-5 років. Збірні і збірно-щитові конструкції протримаються 10 років. Пластик і бетон – 25 років. Чи плануєте побудувати басейн недорого і плавати життя, залишивши в цілісності водойма потомству – віддайте перевагу виробам з композитних матеріалів і кераміки.

За функціонали басейни ідентичні – плавання, змагання, відпочинок, розваги доступні власникам всіляких водойм. Відмінність в ціні, яка безпосередньо впливає на термін експлуатації. Вирішувати, як вчинити, майбутньому власнику. Купити басейн недорого виходить у кожного по-різному.