Новини

Матеріали для облицювання басейну. В якому випадку, і для яких цілей вони потрібні?

Коли блискуча водна гладь басейну нагадує піщані пляжі Мальдівських островів, то це заслуга саме матеріалу внутрішньої поверхні чаші. Як зробити не просто якісний басейн, а справжній витвір мистецтва читайте в нашій статті.

Всі види басейнів, в залежності від типу матеріалу, з якого вони зроблені і способу монтажу, можна розділити на монолітні та збірні.

Типи басейнів


23_4

Скловолоконні і композитні чаші необхідного розміру і форми поставляються замовнику вже в готовому вигляді. Звичайно ж, розміри готових чаш не безмежні, і необхідно вибрати з числа го
вих заводських варіантів і типорозмірів. Зате поверхню цих чаш вже повністю готова до заповнення водою і не вимагає додаткової обробки.

Поверхня поліпропіленового басейну також готова до експлуатації відразу ж після складання чаші на місці. Компанія Б.Н.В. Басейни володіє передовим обладнанням, що дозволяє монтувати чашу без швів за допомогою методу полідіфузіонной зварювання. Тому люди часто думають, що поліпропіленова чаша великих розмірів була доставлена ​​в цілісному вигляді прямо з заводу.

З тонких листів нержавіючої сталі збираються на місці також металеві басейни. Нержавійка, як матеріал прекрасно почуває себе в контакті з водою. А зовнішній вигляд холодного металу тільки підкреслює сучасний стиль інтер’єру або екстер’єру садиби.

23_1

До басейнів, які вимагають додаткової обробки відносять бетонні басейни. Останнім часом завдяки інноваційним технологіям прискореної будівництва від компанії Б.Н.В. Басейни, цей тип водойм завоював велику популярність серед населення.

Який тип обробки вам більше подобається, необхідно вибрати ще до початку будівельних робіт. Адже від цього залежить технологія закладки технологічних елементів обладнання басейну. Та й сам зовнішній вигляд, як водного споруди, так і всього присадибної ділянки в цілому.

Діапазон колірних рішень

Не секрет, що якщо стратегічне рішення про будівництво і планування будинку приймає чоловік, то вибрати тип і колір оздоблювальних матеріалів неможливо зробити без участі господині. Заклеювати стіни шпалерами або фарбувати, укладати паркет або плитку для підлоги, – всі ці питання створення краси і затишку є відповідальністю і улюбленим заняттям жінок.

Коли мова йде про будівництво басейну – система прийняття рішень нітрохи не відрізняється. Тому, щоб ваші очікування щодо якості, довговічності і зовнішнього вигляду басейну виправдалися, необхідно розуміти, які варіанти забарвлень пропонує нам виробники різних видів чаш?

Райська насолода і красу тропічних морів здатні відтворити композитні чаші компанії Б.Н.В. Басейни з ефектом 3D. Крім широкого вибору кольорів даний тип чаш відрізняється ще й підвищену міцність і довговічність.

23_3

Вибір зі стандартних блакитного і білого кольору можна зробити з числа скловолоконних чаш. До речі, компанія Б.Н.В. Басейни дає на них гарантію 10 років.

Басейни з поліпропілену без швів також можуть бути виконані в блакитному і білому кольорі. Поліпропіленові чаші компанії Б.Н.В. – це відмінне рішення для виготовлення великих басейнів протягом 2-3 тижнів за розумні гроші.

Завершальним етапом будівництва бетонних басейнів є обробка лайнером або плиткою. Лайнер або ПВХ-плівка може бути як однотонною, так і з імітацією плитки або природного текстури мармуру. Недолік лайнера – його не можна встановити на басейни складних форм. На відміну від нього плитка або мозаїка – дозволяє втілити будь-яку дизайнерську ідею і зробити басейн дійсно ексклюзивним об’єктом.

Компанія Б.Н.В. Басейни рекомендує користуватися послугами будівельників з хорошою репутацією і багаторічним досвідом. Чи не кожен будівельник здатний грамотно підібрати матеріали і виконати роботи. Зверніть увагу, що наприклад, цемент, клей, затирання для плитки, що продаються в звичайних будівельних магазинах і призначених для використання в душових кабінах, категорично не підходять для басейну. Тому співпрацюйте з професіоналами, які здатні виконати всі етапи робіт і дати гарантію на експлуатацію басейну.

Дізнатися про вигідні умови будівництва або купівлі композитних, скловолоконних, поліпропіленових, бетонних басейнів від виробника в Києві, Львові, Дніпрі та в інших містах України можна зателефонувавши за телефоном гарячої лінії: 0-800-502-901.