Новини

Знижка 10% на композитні басейни

Готуй сани взимку, а басейн восени. Купити композитний басейн з 10% знижкою – це відмінна можливість отримати басейн європейської якості за найбільш вигідною ціною! Купувати дорогі речі треба вигідно. І зараз – саме час!

Чому вигідно купити композитний басейн до 31 грудня?

Нехай вас не лякає той факт, що за вікном вже осінь. Якщо ви будуєте будинок, то розташувати чашу всередині необхідно на початковому етапі будівельних робіт до повного зведення стін і даху. Всі будівельні роботи в зимовий час мають ряд особливостей, які стосуються, наприклад, складу бетону, особливостей матеріалів, більшого часу на технологічні процеси.

42_1Що стосується установки вуличних басейнів, то не секрет, що монтаж чаші в котлован здійснюють тільки до настання морозів. У холодну пору року просочений вологою ґрунт може розширитися і виштовхнути чашу або деформувати її форму. Крім того, за технологією установки композитних басейнів, для правильної усадки і трамбування чашу потрібно заповнити водою. Вода, перетворюючись на лід при мінусовій температурі, може пошкодити чашу зсередини.

Що ж робити, якщо ви прийняли рішення про покупку композитного басейну, а за вікном уже сніг? Компанія Б.Н.В. подбала про це питання. Якщо ви замовляєте композитний басейн до 31 грудня, ви отримуєте не тільки 10% знижку, а й можливість залишити куплену вами чашу на зберігання до моменту її установки. Всі клієнти, які встигли придбати басейн по акції до кінця 2016 року, отримують пріоритетне право запланувати дату монтажних робіт навесні. У самий розпал сезону вам не доведеться чекати своєї черги на установку, і купальний сезон ви відкриєте раніше, ніж ваші друзі.

Переваги експлуатації композитних басейнів

42_2Басейн, який не вимагає особливих турбот по експлуатації та обслуговуванню і при цьому зберігає свій зовнішній вигляд протягом декількох десятків років – це композитний басейн. Витратившись спочатку на покупку чаші і комплекту обладнання, ви істотно економите гроші і час на утримання басейну і радієте його красивому зовнішньому вигляду.

У композитній чаші можна встановити як скіммерну так і переливну систему циркуляції води. В останньому випадку на стінках не буде утворюватися брудна піна і не залишиться слідів органічних опадів. А сама водойма матиме вигляд розкішного басейну, як в голлівудських фільмах або глянцевих fashion журналах.

Отже, якщо ви ставите питання якості виробу на перше місце, то ваш вибір – це готові композитні басейни. Відмінність від скловолоконних чаш полягає в більшій товщині стінок (від 10 до 15 мм.), багатошарового захисного покриття. Даний факт абсолютно справедливо обумовлює і більший гарантійний термін експлуатації басейну, який становить не менше 25 років, і відповідно, більш велику вартість. Купити композитний басейн зі знижкою 10% ви можете, звернувшись в компанію Б.Н.В. до 31 грудня. https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/kompozitnye/