Новини

Сезон Новорічних знижок відкритий!

Середина жовтня – саме час задуматися про подарунки до Нового року. Що краще, придбати різдвяний тур або замовити басейн для всієї родини? Компанія Б.Н.В. вирішила цю дилему і оголосила акцію на найпопулярніші басейни. Встигни замовити басейн зі знижкою і заощадити кошти на подарунки до Нового року.

Знижка 20% на скловолоконні басейни

38_steklovolokСкловолоконні басейни – прекрасний вибір для молодих сімей, які живуть у власному будинку. Готові монолітні чаші придатні як для вулиці, так і для установки всередині будинку. В останньому випадку монтаж чаші проводиться на стадії будівельних робіт.

Матеріал, з якого зроблені чаші, традиційно застосовується для виготовлення катерів, човнів і яхт. Відмінні експлуатаційні якості, простота догляду і розумна вартість обумовлюють стійкий попит на скловолоконні басейни за кордоном.

Компанія Б.Н.В. пропонує скловолоконні чаші українського заводу-виробника, сертифіковані за суворими європейськими стандартами. Готовий скловолоконний басейн за ціною виробника ви завжди можете придбати в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі та інших містах України.

Знижка 20% діє на чаші в стандартному виконанні білого кольору і поширюється на наступні моделі: Атлантида 10, Корсика, Женева, Корвет, Мустанг, Фенікс, Амазонка. Встигни купити скловолоконний басейн зі знижкою 20% до 10 листопада 2016 року і відкрий новий купальний сезон у власному басейні!

Знижка 10% на композитні басейни

38_kЯкщо ви ставите питання якості виробу на перше місце, то ваш вибір – це готові композитні басейни. Відмінність від скловолоконних чаш полягає в більшій товщині стінок (від 10 до 15 мм.) з багатошаровим захисним покриттям. Даний факт абсолютно справедливо обумовлює і більший гарантійний термін експлуатації басейну, який становить не менше 25 років, і відповідно, більшу  вартість. Купити композитний басейн зі знижкою 10% ви можете, звернувшись в компанію Б.Н.В. до 31 грудня. https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/kompozitnye/

Знижка 15% на поліпропіленові басейни

38_poliprop-2Найшвидший спосіб отримати капітальний басейн – це замовити басейн з поліпропілену. Басейн виготовляється з сировини світового лідера галузі концерну «Rochling Engineering Plastics Group». Сегменти басейну необхідної форми виготовляються на заводі в Україні і поставляються на об’єкт в розібраному вигляді. Очевидний плюс цього басейну полягає в тому, що всередині будинку його можна побудувати, коли коробка будівлі вже готова, і немає можливості встановити готову композитну чи скловолоконниу чашу.

Поліпропіленові басейни компанії Б.Н.В. Україна не мають швів завдяки ексклюзивній технології полідіфузіонного зварювання. Крім естетичної привабливості відсутність швів забезпечує 100% герметичність, тим самим збільшуючи довговічність басейну.

 Знижка 15% на поліпропіленові басейни компанії Б.Н.В. діє до 31 грудня 2016 року. https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/polipropilenovye/

Розпродаж гідромасажних СПА

38_spaЩе одна прекрасна новина для прихильників здорового способу життя! Компанія Б.Н.В. Басейни оголосила розпродаж на певні моделі гідромасажних СПА. Залежно від моделі знижка на гідромасажні СПА становить до 50%. https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/spa/ Поспішайте, акція діє на СПА басейни, що знаходяться в наявності на складі компанії до повного розпродажу басейнів.