Новини

Розпродаж СПА з наявності зі знижкою до 50%

Той самий випадок, коли не можна відкладати покупку гідромасажного СПА на завтра, так як знижки до 50% трапляються вкрай рідко, а кількість товару на складі обмежена. Читайте і вибирайте, щоб купити гідромасажний СПА в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України прямо сьогодні!

Призначення гідромасажних СПА

Якщо раніше процедури терапії та омолодження припускали наявність сміливості і відваги, як в казці Петра Єршова «Коник-Горбоконик», в якій цар стрибав то в киплячий, то в крижаній котел, то сучасні СПА – це справжній рай!

39_1СПА басейни творять з нашим тілом справжні чудеса. Приємні процедури відновлюють сили і оздоровлюють організм під впливом тепла, невагомості і масажу. Тепло проникає в глибокі шари тканин і активізує метаболізм клітин. Невагомість, зменшуючи вагу тіла на 90%, знімає тиск в м’язах і суглобах. Струмені води і повітря стимулюють кровообіг. Відбувається адсорбція шкідливих шлаків, харчування шкіри і детоксикація організму.

Купуючи гідромасажні басейни СПА в компанії Б.Н.В. ви отримуєте оздоровчий ефект курорту прямо у себе в квартирі. Компанія Б.Н.В. пропонує гідромасажні басейни СПА, які виробляються безпосередньо в Великобританії. Кожен басейн СПА комплектується індивідуально, з урахуванням гідромасажного обладнання такої потужності і конфігурації, яка необхідна для кожного конкретного клієнта.

Переваги гідромасажних СПА басейнів

Зручність. Дані СПА-чаші оснащені ергономічними комфортними сидіннями, які здійснюють повну релаксацію.

Здоров’я. Вони допоможуть вирішити проблеми зі здоров’ям, а також зроблять ваш відпочинок комфортним і повноцінним.

Безшумна робота. Робота практично безшумна, вони не будуть вас турбувати звуком працюючого насоса.

Енергозберігаючі технології. Завдяки наявності теплоізоляційного корпусу і кришки.

Екологічність. Гідромасажні басейни СПА оснащені системою озонування води, завдяки якій немає необхідності використовувати додаткові дезінфікуючі засоби. Більш того, вони містять тільки чисті екологічні технології і матеріали, за допомогою яких забезпечується відсутність різних окислень і мінеральних відкладень.

До особливостей гідромасажних басейнів СПА відносяться певну кількість посадочних місць, відсутність можливості для плавання і можливості встановити додаткове обладнання. При установці СПА басейну на верхніх поверхах необхідно враховувати навантаження плит перекриття.

Акційні моделі гідромасажних СПА

39_2Гідромасажний басейн Pure Dream 7- це цілісний литий СПА. Завдяки компактним розмірам (2,08 * 2,08 * 0,76м.) він легко розміститься в ванній кімнаті або окремій wellness-зоні. У басейні можуть одночасно перебувати 5 людей. Три місця обладнані для терапії в положенні сидячи, і два – в положенні лежачи. 20 потужних гідромасажних форсунок дозволяють розслабитися і зняти напругу після трудового дня. Крім фільтраційної установки і обладнання для нагріву, басейн Pure Dream 7 обладнаний опцією для подачі піни.

Характеристики гідромасажного басейну Pure Relax повністю відповідають його назві. Глибокий місткий басейн (2,03 * 2,03 * 0,86м.) розрахований на одночасне перебування трьох людей в положенні сидячи або чотирьох в положенні лежачи. 24 штуки водних і 8 повітряних форсунок працюють в повну силу для максимального ефекту. Для кращої якості води СПА Pure Relax обладнаний функцією озонування і системою контролю. У вартість включено підголівник, водоспад, підсвічування і підігрів.

Гідромасажний СПА Pure Repose – спокій і відпочинок в вашому домі. Відмінність  даної моделі СПА полягає в особливостях будови лежаків і крісел для сидіння. Кожен лежак має свою довжину, максимально точно підлаштовуючись під людей різного зросту. В Pure Repose три місця для сидіння і три лежачих місця. Інтенсивну терапію забезпечують 58 водних і 2 повітряних форсунки. Водоспад, підголівник, система контролю, обігрів і підсвічування роблять процедури не тільки корисними але і приємними. Функція очищення і озонування дозволяє залишатися воді чистою в будь-який час дня і ночі. Є вбудований wi-fi.

Signature Joy – нове слово в конструкціях гідромасажних СПА. Монолітна чаша з ковшоподібними сидіннями здатна одночасно вмістити 7 осіб. Розмір басейну 2,250 * 2,250 * 0,91 м. Лікувальний масаж здійснюють 58 водних і 8 повітряних форсунок. Крім того, в комплектацію входить система роликового масажу. Крім систем обігріву, управління, фільтрації, підсвічування, гідромасажний СПА Signature Joy має функцію озонування, ультрафіолету, вбудований wi-fi і аудіосистему.

Щоб зробити придбання СПА басейнів доступним більшій кількості українців, в компанії Б.Н.В. діє розпродаж на гідромасажні СПА з наявності. https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/spa/

Купити акційні моделі СПА басейнів зі знижкою в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України можна звернувшись за телефоном гарячої лінії 0-800-502-901. Поспішайте, кількість акційного товару обмежена.