Новини

Плавальні СПА басейни

Багатофункціональність приваблює покупця. Постійно хочеться за меншу ціну отримати більше здібностей. Будівництво басейнів – первинне напрямок для відпочинку, здатне задовольнити побажання майбутніх власників, які вирішили заощадити.

Плавальні СПА басейни

Чаші СПА відрізняються за габаритами, функціоналу і оснащення, чим і привертають увагу потенційних покупців. Плавальні СПА басейни по довжині перевищують позначку 5 метрів і спеціалізуються на ринку як професійні водойми для відпочинку і спортивних досягнень. Глибина гідромасажною ванни для плавання становить 1,2-1,5 метрів, а ширина починається з позначки 2 метри. Для реалізації функціоналу, який дозволить плавцю долати відстані, виробники СПА басейнів пропонують два дієвих варіанту.

СПА басейнБорт ванни оснащується противотоком. Пристосування, за допомогою компресора, створює потужний потік води, який відкидає плавця тому, імітуючи зустрічна течія. Функціонал СПА басейну дозволяє власнику регулювати потужність потоку і напрямок струменя. Противоток буває вбудованим в чашу – встановленим всередину корпусу СПА на заводі. Також покупцеві пропонується купити навісна протитечія, який навішується на борт басейну і працює за принципом вбудованого механізму.

Не бажаючи переплачувати за протитечія, власники гідромасажних ванн знаходять раціональне рішення у вигляді стрічки опору. У одного борту СПА ванни встановлюється флагшток, до якого підв’язується один кінець гумового джгута. Плавець надягає на пояс ремінь і підв’язує до іншого кінця стрічки опору. Механізм простий і недорогий, але, судячи з відгуків користувачів, незручний в реалізації.

Приховані здібності плавальних СПА ванн

Passion-Swimspa-Energy-PSSTEUSA-30Функціонал гідромасажних ванн часто недооцінений покупцями, які не пов’язують придбання СПА зі стаціонарними басейнами. На ділі, придбавши плавальну СПА ванну, користувачеві підвладний і комфортабельний відпочинок з відновленням здоров’я і заняття спортом. Виробники пропонують комплексне рішення під потреби покупця.

Переваги подібних рішень в простоті монтажу і використання. Чашу СПА дозволено ставити в будинку – якщо конструкція пройде в дверний отвір за габаритами. Гідромасажний басейн дозволено переміщувати, слив воду. Ставте СПА на вулиці в літню пору або ховайте в зимовий сад, коли прийдуть холоди. Для запуску потрібно наповнення чаші водою і підключення до електроживлення. Вбудована можливість фільтрування очистить водойму.

Купіть повноцінний басейн і отримаєте на додачу джакузі. Відновлюйте здоров’я, відпочивайте, розважайтеся з сім’єю або друзями – функціонал СПА басейну обмежений тільки фантазіями власника. Єдиний недолік, який відзначають у відгуках власники – витрата електрики на підігрів води та на функціонування противотока в плавальної чаші. Тому покупцеві вирішувати – вибрати плавальні СПА басейни або займатися спортом в стаціонарних водоймах. При установці СПА басейну на верхніх поверхах необхідно враховувати навантаження плит перекриття.