Новини

Переваги керамічних басейнів преміум рівня

До хорошого звикають швидко. Свіже приготована, корисна їжа, а не розігріті напівфабрикати, діловий костюм від Бріоні, а не напівсинтетичний Китай, безпечний автомобіль Volvo, а не татова Волга. Не всі пластикові чаші для басейнів мають однакову якість. Готові чаші для басейну відрізняються довговічністю, якістю поверхні, товщиною стінок і теплопровідністю, розмаїттям кольорів. Про переваги керамічних басейнів наша стаття.

Готові чаші для басейну

82_1Ціна на однакові за формою і розміром скловолоконні, композитні і керамічні басейни відрізняється в рази. Деталі, які не видно на самому початку підбору, можуть зіграти вирішальну роль у виборі того чи іншого типу водойми. Готовий басейн замовити можна, якщо ви хочете побудувати басейн на вулиці. Або ж всередині будинку, стіни якого ще будуються.

Басейн скловолоконний скіммерний – це відмінний вибір для молодої сім’ї, яка веде здоровий спосіб життя. Скловолоконний басейн дешевше композитного майже в два з половиною рази. Наприклад, модель Монако, розміром 10 * 3,6 метра і перепадом глибин від 1,25 до 1,9 метра, виготовлена зі скловолокна коштує 6750 євро в гривневому еквіваленті. Модель Монако в керамічному виконанні на момент написання статті коштувала 16200 євро в гривневому еквіваленті.

Композитний басейн відрізняється від скловолоконного більшою товщиною стінок, яка становить не 5 мм, а 10-15 мм. Композитний басейн більш стійкий до температурних деформацій і руху ґрунту. Гарантія від виробника на композитні басейни становить, як правило, 25 років. При цьому поверхня композитних басейнів більш стійка до утворення дрібних тріщин, ніж у скловолоконних. При регулярному чищенні, підтримці правильного складу води і наявності накриття для басейнів, первісний вигляд покриття збережеться довше.

Переваги керамічних басейнів преміум рівня

82_2Що відрізняє просто хороші, якісні речі від брендових? Басейн преміум рівня, крім високих експлуатаційних характеристик, висловлює справжню філософію статусу, краси і успіху. Чому готові керамічні басейни Favoritpools є басейнами преміум класу?

Керамічні басейни Favoritpools виробляються з французьких еко-матеріалів за французькою технологією Polynt. По суті – це композитні басейни, які мають цінний додатковий шар керамічного покриття. Саме захисний керамічний шар забезпечує довговічність чаші терміном понад 70 років.

На сьогоднішній день це єдині керамічні басейни українського виробництва. Заслужений статус басейнів преміум-рівня підтверджує сертифікат відповідності і гігієнічний висновок України.

82_3Керамічні басейни мають надійну герметичність, що не допускає можливість витоку води.

Додатковий шар керамічного покриття також зменшує теплопровідність стінок басейну. Тому нагріта вода буде довше залишатися теплою.

Важливою особливістю є 3D покриття, кольори якого відтворюють природні відтінки води біля берегів Балі, Сейшельських і Мальдівських островів.

Додаткова перевага керамічних басейнів преміум рівня – це покриття проти ковзання Anti Slim.

Кожен керамічний басейн має технологію «замкнутий борт».

Модельний ряд керамічних басейнів задовольнить потреби всіх членів сім’ї. Ви можете вибрати готові чаші для басейну, в якому буде комфортно маленьким дітям: Балі, Лотос, Глорія. Басейни преміям класу, які підкреслять стиль і красу вашої садиби: Атлантида, Корсика, Монако, Аквапарк, Олімпік, Версаль та інші.

Готовий басейн замовити ви можете на сайті https://bnv.ua/ua/basejni-keramichni-ceramics/ Купити басейн в Києві, Дніпрі, Харкові, Львові, Запоріжжі або в інших містах України ви можете, звернувшись за телефоном гарячої лінії: 0-800-502-901. Всі типи водойм, обладнання та накриття для басейнів під ключ ви знайдете в компанії Б.Н.В.