Новини

Отримаємо натхнення від кращих басейнів світу

Кілька теплих днів в листопаді – відмінний привід закінчити будівельні і монтажні роботи по установці басейну. А для всіх, хто планує купити басейн для дому в наступному сезоні, в компанії Б.Н.В. діють знижки на всі види басейнів. Телефонуйте за номером гарячої лінії: 0-800-502-901 та дізнайтеся, який басейн підходить саме вам. А поки, дивимося на найрозкішніші і приголомшливі басейни світу.

Басейн в Лас-Вегасі

46_1Місто розваг і феєричних шоу дивує не тільки розкішними казино, але і унікальними водними об’єктами. Готель Golden Nugget приваблює гостей справжнім водним атракціоном, де всі бажаючі можуть випробувати гострі відчуття від контакту з акулами. Морські хижаки плавають за стіною гігантського акваріуму. Гості готелю можуть перебувати зовні або скочуватися через тунель, що пронизує сам резервуар з рибами. Реальне відчуття контакту з хижаками досягається завдяки візуальному ефекту повної відсутності скляних перегородок в воді.

Ідея побудови даного водного комплексу обійшлася господарям у 20 млн. доларів. Басейн вміщує 900 тис. літрів води.

Релакс без кордонів

46_2Єдність величі гірського масиву і водної стихії відчувається в басейні інфініті готелю The Cambrian Hotel в Швейцарії. Знаменитий еко-готель не потребує особливої реклами. Відвідувачі приїжджають в Адельбоден круглий рік, щоб відвідати СПА-курорт. Розкішний вигляд на швейцарські Альпи, басейн з підігрівом і гідромасажні процедури створюють відчуття повного спокою та єдності з природою.

Тип конструкції –  переливний басейн інфініті.

Басейн на висоті 180 метрів

46_3Рекламні пости готелю Hacienda na Xamena, о.Ібіца, Іспанія, рясніють розкішними ілюстраціями інтер’єрів і шедеврами авторської кухні. Але відвідавши це райське місце хоч раз, гості одноголосно стверджують, що справжня пам’ятка готелю – це розкішні каскади термальних басейнів і казковий вигляд, що відкривається з висоти 180 метрів над рівнем моря. Природна краса соснового лісу на схилах гір, чисте повітря, романтичні заходи, тиша і спокій – ось що ви знайдете в цьому приголомшливому місці.

До уваги гостей готелю також є індівудуальні басейни біля номеру та джакузі.

Краще, ніж море

46_4Готель Dusit Thani Laguna Phuket (Таїланд), розташований прямо на березі затоки Банг Тао на західному узбережжі острова. Білі піщані пляжі, блакитні лагуни і тропічні мальовничі сади створюють відчуття райського оазису. Незважаючи на природну красу, відвідувачі готелю воліють найчистішому пляжу розкішний вид на море з відкритого басейну.

Щоразу плануючи відпустку, ми стоїмо перед вибором курорту, готелю або туристичного маршруту. Безумовно, подорожі найкращим чином здатні урізноманітнити наше життя і розширити межі світогляду. Однак, не слід забувати, що розкішні умови готелів і оздоровчий ефект курорту можна створити у себе вдома, щоб насолоджуватися життям в будь-який час року.

Компанія Б.Н.В. пропонує купити басейн зі знижкою в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та в будь-якому місті України. Розпродаж гідромасажних СПА, знижки 10% на композитні басейни, 15% на поліпропіленові і 20% на ряд моделей скловолоконних чаш – це найкраща можливість купити басейн по акції. При замовленні бетонного басейну до 31 грудня, ви отримуєте в подарунок систему фільтрації.

Хочете дізнатися, який тип басейну підійде саме вам? Звертайтеся до фахівців в компанію Б.Н.В. Басейни. Замовити басейн в Києві, Запоріжжі, Львові, Дніпрі та в інших містах України можна за телефоном гарячої лінії: 0-800-502-901.