Новини

Особливості бетонних басейнів

Бетонні басейни можна сміливо віднести до категорії люкс. Головною перевагою бетонних конструкцій є можливість реалізації дизайнерських ідей по створенню унікальних форм басейну.

У чому же особливості бетонних басейнів? Ексклюзивна вітділка басейну з натурального каменю або мозаїки, може стати справжнім витвором мистецтва. Компанія Б.Н.В Басейни розробила технологію «посиленої бетонної конструкції», яка дозволяє встановлювати басейн прямо на материковий грунт без фундаменту, що істотно скорочує терміни і вартість будівельних робіт. Технологія «посиленої бетонної конструкції» успішно застосовується компанією Б.Н.В. Басейни з 2004 року.

Особливості бетонних басейнів:

  1. Технологія «посиленої бетонної конструкції» є розробкою компанії Б.Н.В. Басейни і не має аналогів в Україні.
  2. Стінові панелі компанії Б.Н.В. Басейни дозволяють зібрати басейн будь-яких форм і розмірів.
  3. 80% технічних процесів здійснюються на заводі. В результаті будівництво на об’єкті проходить в рекордні терміни – близько 15 днів.
  4. Вертикальні внутрішні стінки басейну не вимагають додаткового вирівнювання і повністю готові до облицювання.
  5. Відповідно до технології, роботи з бетонування стін та дна чаші басейну можуть здійснюватися одночасно.
  6. Гарантія на герметичність чаші 10 років.
  7. Термін служби бетонного басейну мінімум 25 років.
  8. Використання екологічно чистих матеріалів.
  9. Бетонні басейни можна оснащувати системою очищення води.
  10. Використання навісних систем фільтрації і противотока робить бетонні басейни Б.Н.В. Басейни легкими в обслуговуванні.

КОНЦЕПЦІЯ ПОСИЛЕНОЮ БЕТОННОЇ КОНСТРУКЦІЇ

Бетонні басейни можна оснащувати складно системою очищення води. Головною перевагою бетонних конструкцій є можливість втілення найоригінальніших і сміливих дизайнерських ідей, завдяки яким можна створити по-справжньому унікальну і ексклюзивну форму. Компанія Б.Н.В. БАСЕЙНИ розробила концепцію «посиленої бетонної конструкції». Каркас чаші збирається за принципом конструктора з стінових панелей довжиною 1 метр, що дозволяє побудувати басейни будь-якої форми і будь-якої глибини. Порожні панелі заливають бетоном: така споруда буде стійко до морозів і руху грунту. Міцність такої бетонної конструкції, випробуваної на багатьох об’єктах з 2004 року така, що кожна бетонна чаша забезпечується 10-річним гарантійним терміном від самої фірми виробника.

konstrukciya_betonnogo_bassejna_bnv

Наші технології дозволяють обійтися без фундаменту, так як басейни встановлюються прямо на материковий грунт. Значно здешевлюють і скорочуються терміни будівельних робіт завдяки використанню стінових панелей з одночасним бетонуванням стінок і дна чаші. Потім басейн готовий для облицювання, герметичний лайнер закріплюють на верхньому краї борта басейну і розправляють його всередині чаші. Лайнер робить стіни басейну водонепроникними, а обслуговування басейну легким. У чаші плавального басейну немає ніяких отворів для труб, так як технологією Б.Н.В. БАСЕЙНИ застосовується замкнута система фільтрації, яка значно зменшує ризик витоку води. Все необхідне обладнання для басейнів монтується на верхньому краї борта басейну. Навісні системи фільтрації і противотока для басейнів беруть на себе всі питання водопідготовки, можуть забезпечити підсвічування, створити інтенсивний струм води і багато іншого.

Сохранить