Новини

Найдивовижніші басейни в світі

7 чудес світу всім нам відомі з дитинства. У сфері водних об’єктів, побудованих людиною, також існує кілька десятків басейнів, яким сміливо можна присвоїти статус пам’ятки світового рівня. Кожен з них вражає своєю красою, розкішшю і архітектурним генієм автора. Тому, дивимося і отримуємо натхнення!

Технологічний чудо-басейн в Сінгапурі

45_marinaЛідером у списку топ-10 всіх хіт-парадів традиційно виступає басейн в готелі Marina Вay Sands в Сінгапурі. Він є втіленням дизайнерських високотехнологічних досягнень. Басейн розташований на даху готелю, на висоті 200 метрів. Створюється враження, що край басейну звисає над прірвою. Тому люди з проблемами вестибулярного апарату до водойми навіть близько не підійдуть. Але, насправді, край басейну приховує наступний рівень захисту, підхоплює воду, що виливається і стрибунів-екстремалів.

Водний комплекс на Кіпрі

45_kipr_2Ціле містечко з розкішних басейнів побудовано на території готелю Four Seasons в Лімассолі. Створюється враження, що саме водна стихія і є по праву переважною в нашому світі. Будівлі готелю, бари і ресторани, пальми і зони для відпочинку органічно підносяться над водною гладдю. Готель є найкращим вибором для сімей, відпочиваючих з дітьми, адже для малюків там побудований справжній рай. Вежі, гроти, звивисті доріжки, плаваючі золоті рибки, – відчуття краси живої природи при цілковитій безпеці для відпочиваючих. А вночі весь мальовничий водний світ підсвічується тисячами прожекторів, створюючи казкову атмосферу для романтичної вечері.

Територія дзен в Таїланді

45_tОазис буддійського спокою, єдність інь та ян, уособлення законів фен-шуй – все це басейн в готелі Anantra Golden Triangle Elephant Camp & Resort. Воістину заспокійливу атмосферу створює красивий басейн, на дні якого зображені тюльпани. Конструкція бетонного басейну здатна втілити як будь-яку форму чаші, так і унікальний дизайн внутрішньої поверхні. З басейну відкривається приголомшливий вид на джунглі. Проведіть в цьому місці декілька днів, і ваша інтуїція істотно поліпшиться, і навіть відкриється «третє око».

Басейн на рисових терасах Балі

45_baliІнший, не менш приголомшливий вид на джунглі, унікальний ландшафт і найдавніший буддистський храм відкривається з басейну готелю Ubud Hanging Gardens, що на Балі. Кілька рівнів переливного басейну органічно вписані в місцевий ландшафт таким чином, що тільки підсилює його красу.

З іншого боку басейн сходить до річки Аюнг. Кожен з відпочиваючих на 38 окремих приватних віллах, має вихід до панорамного басейну. Крім головного басейну, на кожній віллі готелю є прихований від сторонніх очей індивідуальний басейн, в який можна потрапити прямо з тераси.

Лідер рейтингу Trip Advisor

45_santoriniГрецький острів Санторіні – один з найпривабливіших курортів, а басейн ексклюзивного готелю Grace Santorini, спроектованого дизайн-студією Divercity Architects – одне з найвидатніших дизайнерських споруд. У 2010 році, на думку порталу Trip Advisor саме цей готель був визнаний кращим місцем в Європі для романтичного відпочинку. Приголомшливий вид на морський горизонт, розкішні заходи і світанки – ці враження залишаться самими приємними у вашому житті.

Безсумнівно, це лише деякі приклади інженерного і архітектурного мистецтва зі створення дивовижних басейнів. Можна відзначити, що всі вони виконані з бетону, мають унікальний за формою дизайн чаші і обробку внутрішньої поверхні. Ефект повного злиття з навколишнім середовищем створює переливна конструкція і правильно обраний ракурс басейну-інфініті.

Хочете спорудити подібний басейн на своїй ділянці? Звертайтеся до фахівців в компанію Б.Н.В. Басейни. Замовити басейн в Києві, Запоріжжі, Львові, Дніпрі та в інших містах України можна за телефоном гарячої лінії: 0-800-502-901.