Новини

Купити плівку для ставка

Спочатку, для плівки басейну призначалася одна задача – зміцнити берегові лінії чаші водойми і не допустити протікання води з ємності в капітальне будова вироби. Однак виробники знайшли додаткові переваги, якими і пропонують скористатися покупцям.

Купити плівку для ставка

Купити плівку для ставкаНа ринку виріб представлено десятком брендів. Відмінність присутній у вартості плівки і в типі матеріалу, з якого виготовлений продукт. Купити плівку для ставка пропонують наступних видів:

  1. ПВХ (полівінілхлорид). Розтягується вільно матеріал приймає, задану будівельником форму. За бажанням замовника, виконавець ПВХ плівкою зробить унікальну форму внутрішніх стінах чаші басейну або видоизменит дно.
  2. Плівка з бутилкаучуку. Матеріал міцний і по гідроізоляції не має конкурентів на ринку.
  3. Мембрана EPDM. Виріб вважається пристосованим для підтримки життєдіяльності водних організмів. Екологічно чистий матеріал переносять рослини і риби, які проживають в басейні.
  4. Матеріал Firestone. Міцний і еластичний синтетичний каучук обіцяє майбутньому власнику прослужити десятиліття.

Модне рішення

Купити плівку для ставкаУкраїнські компанії навчилися виконувати будівництво басейнів під ключ з міцних і стійких до зносу матеріалів. Немає потреби обробляти бетонні басейни облицюванням зсередини – конструкції не вбирають воду. А чаші з металу роблять з стійкою до вологи нержавійки. Тому купити плівку для ставка пропонують для поліпшення зовнішнього вигляду відбудованого басейну. Матеріал допомагає втілити сміливі дизайнерські ідеї, без обмежень.

Але за красу доводиться платити. Плівка не довговічна і термін експлуатації пропорційний вартості виробу. Недорогий ПВХ виграє по ціновій доступності та гнучкості, по питання довголіття для матеріалу проблемний. За плівку FireStone доведеться викласти стан, але виріб вкладається один раз, і власник буде радіти красі басейну мінімум 10 років.

Про переваги

Купити плівку для ставкаПропонуючи купити плівку для ставка, продавець гарантує майбутньому власнику екологічну чистоту матеріалу – у виробі немає токсичних речовин. Продукт стійкий до ультрафіолету і переносить перепади температур. У деяких матеріалів виникають проблеми при знижених температурах в зимову пору, проте продавець вказує на проблему покупцеві спочатку, рекомендуючи купити накриття для басейну.

Еластичність – затребуваний критерій, що впливає на міцність виробу. Продавці приділяють увагу властивості і гарантують, що плівка для басейну з роками не втратить фізичних властивостей. Простота в монтажі також відноситься до переваг – без зусиль, робочі виконають замовлення в лічені години. Асортимент забарвлень вироби відкриває перед дизайнерами масу здібностей в власній майстерності. За бажанням власника, відбудованому водойми надається будь-який зовнішній вигляд.

Альтернативні рішення

Знос плівки для ставка протягом десятиліття викликає стурбованість власників водойми. Для бажаючих купити басейн з привабливою чашею, експерти компанії Б.Н.В. пропонують купити керамічний басейн серії Ceramics з покриттям 3D Ultra. Виробник гарантує, що захисний внутрішній шар, як і водойму, прослужать століття. Покупцеві пропонується до вибору асортимент забарвлення.