Новини

Купіль для лазні

Похід в баню або сауну перестав бути повсякденному гігієнічної процедурою. Для відвідувачів це заклад перетворився в ритуал, нерозривно пов’язаний з народними традиціями, відновленням здоров’я і відпочинком. А ритуал нерозривно пов’язаний з переліком пристроїв та аксесуарів, без яких в лазні робити нічого. Віник і купіль для лазні – головна атрибутика в подібних закладах.

Користь банних процедур

Купіль для лазні Відмивання тіла від повсякденної бруду вважається корисною властивістю лазні або сауни. Гаряче повітря і підвищена вологість очистять шкіру швидше мочалки. Приписують лазні і чудодійні цілющі властивості – поліпшення здоров’я, відновлення сил і енергії. Це закономірно, адже під впливом вологи і температури поліпшується кровообіг, обмін речовин, робота потових залоз і організм очищається від токсинів і шлаків.
Але впливу рясного тепла для зцілення людського організму недостатньо. Потрібно збудження центральної нервової системи. Організм виводиться зі стану спокою і задається інший ритм. Тіла необхідний чистий холодний водойма – купіль. Тільки так можна досягти потрібного результату – відновити здоров’я і відпочити.

 

Купіль для лазні – заміна водойми

Банщик з упевненістю скаже, що краще охолоджувати гаряче тіло в ополонці. І буде правий, адже тільки в зимовому водоймі відчувається контраст в температурі, так і проточна вода корисніше стоячій. Але для закладів, розташованих далеко від річки, існує інше рішення – купіль для лазні або сауни.
Компактний штучне водоймище без недоліків. Габаритів купелі достатньо, щоб розмістити 2-4человек. Водотоннажності вистачить для комфортної установки ємності в приміщенні, а у власника з’являється можливість частіше міняти воду. А адже гігієна – запорука здоров’я для людського організму. У сауні або лазні не повинно бути мікробів.

Дерев’яна або пластикова купіль?

kupilНаявність в сауні або лазні стін, підлог і лавок з дерева тонко натякає власнику, що і купіль буде дерев’яною. Таке твердження оманливе. Ємність з дерева, перебуваючи в постійному контакті з водою, розбухає і підтримує життя мікробів і бактерій. При осушенні ємності, купіль для лазні всихає і протікає. Тому власнику потрібно постійно стежити за дерев’яною основою.
З пластиком простіше. Проста збірка, вага, еластичність, легкість в догляді, довговічність – тільки гідності. Пластикова купіль для лазні піддається штучній обробці під дерево. Легко підключити складне фільтраційним устаткуванням і безпосередньо врізатися в купіль для з’єднання ємності з каналізаційної та водопровідної системою.

 

Компанія Б.Н.В. пропонує пластикові купелі для лазні та сауни. Приймайте водні процедури і будьте здорові! Хочете купити басейн у Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі інших містах України, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.