Новини

Керамічний басейн ceramics

Який басейн краще? Відповідь проста – керамічний басейн ceramics. Це істина, адже критерій «якість» визначається двома параметрами водойми – довговічність і міцність, якими похвалитися можуть басейни з керамічним шаром. А як же бути з іншими критеріями? Вартість, комфортність відпочинку, зручності експлуатації – покупцям потрібна вичерпна інформація.


Керамічний басейн ceramics

За статистикою, 90% покупців порівнюють вибір басейну з придбанням нерухомості – квартири або упорядкованого будинку. Довговічність експлуатації бере верх над вартістю. Покупець планує, що в найближчий період – 30-50 років, придбання збереже первинний вигляд і створить комфортні умови для життєдіяльності або відпочинку.
Керамічний басейн ceramics прослужить 70 років. Офіційна заява виробника – компанії Б.Н.В. Басейни викликає довіру, адже на українському ринку бренд 25 років, і за тривалий період організації вдалося побудувати 850 басейнів.

Переваги басейнів ceramics

BNV_ceramicsПоняття «висока міцність» можна використовувати для чаш з посиленою конструкцією з бетону або пропілену. У випадку з керамікою підійде визначення «вічний». Біля стін басейну багаторівнева структура – шар з керамічних матеріалів розташований всередині композитного підстави. У виробництві використовуються екологічно чисті будівельні матеріали та фірмова технологія «замкнутий борт» – немає стиків, шари наносяться рівномірно і являють собою однорідну масу. До переваг технології відноситься і низька теплопровідність стінок басейну. Покриття 3D-ULTRA, яке покупці плутають з керамічним шаром, виконує 3 завдання:
• захищає внутрішній шар керамічного басейну від ультрафіолетових променів і вигоряння на сонці;
• керамічний басейн ceramics не ковзає;
• прикрашає басейн 3D текстурою (діамант, сапфір, онікс).

Стаціонарні басейни середнього класу

Beter_BNVКомпозитні, скловолоконні та поліпропіленові басейни відрізняються матеріалом виготовлення, але за функціоналом схожі. Міцність, герметичність, зручність монтажу – критерії, властиві ємностей із пластику. Важливо віддавати перевагу виробникам, які застосовують у роботі поліфузіонной зварювання – з’єднання полімерних елементів без зміни фізичних властивостей матеріалу. Технологія 21 століття робить ємність міцної, як керамічний басейн ceramics. У пластикових басейнів приємна ціна. За статистикою, басейни з поліпропілену встановлюють на заміських ділянках, дачах і в саунах.
Порушуючи тему бюджетних водойм, Б.Н.В. Басейни рекомендує бетонні конструкції або водойми з нержавіючої сталі. На відміну від пластикових виробів, басейни з бетону або металу сподобаються покупцям, що створює водойма за власними кресленнями. Ніяких обмежень в розмірах, формі і зовнішньому вигляді немає. Басейн для плавання, декоративний водойму або ставок – бетонна або металева конструкція вирішить завдання замовника.

Компактні і переносні басейни

beterБюджетний варіант – збірний або надувний басейн. За якістю це не керамічний басейн ceramics, однак, конструкція створена для сезонного використання, легко збирається і розбирається. Власнику залишається вирішити питання з транспортуванням басейну і відведенням-підведенням води. Збірні басейни, на відміну від надувних ємностей, міцні і жорсткіше. Б.Н.В. Басейни рекомендує покупцям зробити вибір на користь збірних конструкцій, ніж купувати одноразові надувні басейни, вибагливі до місця монтажу і вимагають неухильно дотримуватися умов експлуатації.