Новини

Як вибрати павільйон для басейну?

Раніше ми розглядали характеристики різних видів накриттів для басейну: ролетні, батутні, полівінілові, солярна плівка, павільйони. Всі вони здатні зменшити кількість випарів води і зберегти її тепло. Однак забезпечити можливість купатися в вуличному басейні в холодну пору року можуть тільки павільйони.

Нам не страшний дощ і сніг

36_1Плавати в будь-яку погоду – що може бути краще? Якщо в закритому басейні всередині будинку цьому може перешкодити тільки ваше власне «не хочу», то відкритий вуличний басейн набагато більш схильний до капризів природи.

Найпростіше і очевидно рішення – замовити в компанії Б.Н.В. Басейни якісну конструкцію для накриття водойми. Саме наявність павільйону дозволяє істотно скоротити витрати на обігрів води і витрати дезінфікуючих засобів. Вони виконують функцію безпеки, запобігаючи доступ до води маленьким дітям.

Типи павільйонів

Залежно від типу конструкції виділяють наступні види павільйонів:

  • Закрита конструкція – являє собою капітальний каркас з накриттям, прибудований до будинку або той, що стоїть окремо. Кілька входів і невелика босоніжна зона роблять відпочинок комфортним в будь-який час року.
  • Напівзакриті павільйони – виконують функцію захисту від сонця і атмосферних опадів. Від холоду вони не рятують. Тому найчастіше їх встановлюють на дачі, коли басейном користуються тільки в літній час.
  • Розсувні павільйони – найбільш практичний тип конструкції. Вони легко трансформуються у відкрите або закрите положення, пристосовуючись до будь-якої погоди і виконуючи повний перелік функцій захисного накриття для басейнів.

Залежно від форми виділяють:

  • Павільйони для круглого басейну (в основному для гідромасажних СПА)
  • Павільйони прямокутної форми
  • Павільйони неправильної форми (залежно від форми басейну)

Як вибрати павільйон для басейну?

36_2Визначившись, що саме цей вид накриття є для вас оптимальним, необхідно визначитися з наступними моментами:

Розміри. Чи потрібно накривати і босоніжну зону біля басейну? Якої висоти повинен бути павільйон: високий, середній, низький. Зрозуміло, чим більше місця буде біля басейну, тим комфортніше буде не тільки плавання, а й дозвілля. Адже поруч з басейном можна розташувати атракціони садові меблі, барну стійку та інше. Однак і підтримувати комфортну температуру доведеться не тільки у воді, але і в прилеглій зоні під навісом.

Форма. Павільйон повинен відповідати формі басейну або реалізовувати дизайнерську ідею?

36_3Тип павільйону: стаціонарний, зсувний, напівзакритий?

Матеріали. Найоптимальнішими за вартістю є павільйони з полікарбонату. Співвідношення ціни та практичних характеристик роблять павільйони з полікарбонату самими затребуваними. Термін експлуатації таких накриттів становить не менше 15 років. Догляд за павільйоном полягає в очищенні від пилу і сміття. Зазвичай це робиться простою водою зі шланга і щітками.

Компанія Б.Н.В. пропонує можливість купити павільйон для басейну в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України. Наша ціна на павільйони, батутні, полівінілові, ролетні накриття вас приємно здивує. Хочете дізнатися більше про акції та вигідні умови покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.