Новини

Як вибрати накриття для басейнів?

Кожен автовласник замислюється про те, в яких умовах і де ставити автомобіль на стоянку. Власний гараж, підземний паркінг, платна стоянка, – варіантів може бути багато. І місце біля під’їзду – це не найкращий з них. Так само і басейн вимагає наявності захисного накриття. Як вибрати накриття для басейнів читайте в нашій статті.

Причини купити накриття для басейну

83_павильонТільки на перший погляд вам здається, що для здійснення мрії про щасливе і здорове життя досить купити басейн, встановити його у дворі і заповнити водою. Розуміння необхідності в захисному накриття приходить через кілька днів експлуатації водойми. У воду потрапляє пил і сміття з дерев. Температура води сильно охолоджується за ніч і вранці треба чекати, поки вода знову стане теплою. А діти? Діти обожнюють воду і прагнуть потрапити туди в будь-який час дня і ночі! Як і ваш лабрадор, ньюфаундленд або спанієль, для яких потреба в плавання закладена природою.Отже, причини купити накриття для басейну наступні:

  1. Захист маленьких дітей і тварин від попадання в воду.
  2. Захист води в басейні від забруднення вуличним пилом і сміттям.
  3. Накриття дозволяє довше зберегти потрібну температуру води.
  4. Накриття зменшують випаровування, що особливо актуально в жаркі літні місяці. Таким чином, ви економите витрати води. І регулюєте рівень вмісту в ній хімічних засобів для дезинфекції і рівень p / h.
  5. Накриття необхідно для консервації басейну на зиму.

Як вибрати накриття для басейнів?

83_0Існують наступні види накриття для басейнів: павільйони, полівінілові, батутні, ролетні накриття, солярна плівка. Розглянемо характеристики кожного виду і порівняємо ціни, беручи до уваги розмір накриттів 8 * 4 метри.

Павільйон – це конструкція з полікарбонатних панелей і алюмінієвого профілю. Павільйони можуть бути зсувними або стаціонарними, висотою в людський зріст або накривати тільки борт басейну. Фахівці компанії Б.Н.В. стверджують, що павільйони є одним із самих практичних рішень для захисту вуличного басейну. Якщо в павільйоні встановити обігрів, то купатися можна в будь-яку погоду. Матеріал, з якого виготовляються павільйони компанії Б.Н.В., стійкий до корозії. Він легко миється водою зі шланга і щіткою. Тому павільйони прослужать вам не менше 15 років. Гарантія від виробника – 3 роки. Вартість павільйону залежить від висоти і типу конструкції. Тому в середньому ціна павільйону, розміром 8 * 4 метри = 6040 євро в гривневому еквіваленті.

83_ПВХПолівінілові накриття відрізняються своєю атмосферністю, безпекою і міцністю. ПВХ накриття витримує навантаження до 350 кг / см2. При цьому вода не накопичується на поверхні у вигляді «водяних кишень», а проникає всередину. ПВХ накриття захищає воду від сміття, зменшує випаровування і зберігає її теплою під час прохолодних ночей. Полівінілові накриття продаються в комплекті з рейками і редуктором. Можуть застосовуватися як для вуличних, так і для внутрішніх басейнів. Гарантійний термін експлуатації становить 3 роки. Вартість ПВХ накриттів найвища по відношенню до інших типів і становить 9331 євро в гривневому еквіваленті.

83_батутБатутні накриття – це безкаркасний вид накриття, яке представляє собою міцне полотно, натягнуте над басейном і закріплене за допомогою ременів до босоножної зони. Батутне накриття призначене для вуличних басейнів. Виготовляється індивідуально за формою і розмірами вашого басейну. Вартість батутного накриття близько 1693 євро в гривневому еквіваленті.

Ролети – теплоізолюючі захисні накриття, що складаються із сполучених між собою пластикових пластин. Ролети розташовуються нижче бортика басейну, тому виглядають так же атмосферно, як і ПВХ накриття. Ролети зменшують випаровування води, захищають від сміття і втрати тепла.

83_ролетыЇх можна використовувати як усередині приміщення, так і для вуличних басейнів. Ролети витримують вагу – до 5 кг / м2. Тому надійним захистом для дітей вони бути не можуть. У зимовий період їх використовувати також не рекомендується, так як вага снігового покриву може їх пошкодити. Гарантійний термін служби ролет – 3 роки. Хоча, в середньому, по досвіду компанії Б.Н.В., років 5 вони вам прослужать. Вартість ролетного накриття, розміром 8 * 4 м = 5862 євро в гривневому еквіваленті.

Солярна плівка виконує функції захисного накриття лише частково. Плівка плаває на поверхні води і запобігає її випаровуванню. Підходить як для внутрішніх, так і для зовнішніх басейнів. Вона частково захищає басейн від сміття.

83_солярная пленкаА сонячне світло акумулює тепло і вода довго залишається комфортною для плавання. Захистити дітей і тварин від попадання в воду плівка не може. Вартість солярної плівки, розміром 8 * 4 м. Близько 240 євро. Додатково компанія Б.Н.В. рекомендує придбати пристрій для змотування і розмотування плівки. Термін експлуатації солярної плівки не перевищує 1-2 сезону.

Як вибрати накриття для басейнів, розрахувати вартість басейну разом з накриттям та необхідним обладнанням, дадуть відповідь фахівці компанії Б.Н.В. Купити басейн в Києві, Дніпрі, Харкові, Львові, Запоріжжі або іншому місті України можна, звернувшись в салони компанії Б.Н.В. на сайт https://bnv.ua/ua/product-category/nakrytiya/ або за телефоном гарячої лінії 0-800-502-901.