Новини

Єдиний в світі СПА для плавання з технологією руху водного потоку

Закони ринкової економіки стверджують, якщо у споживачів виникає потреба, то у відповідь буде створений продукт, що її задовольняє. Переможе в конкурентній боротьбі той виробник, який встигне створити цей продукт першим. Компанія Б.Н.В. представляє єдиний в світі СПА для плавання з технологією руху водного потоку.

У чому актуальність плавального СПА?

81_4Потреби сучасної людини мало відрізняються від ієрархії потреб, сформульованих в піраміді Маслоу більше 70 років тому. Безпека, здоров’я, краса все також є базовими. Єдине, що істотно змінилося в житті сучасної людини – це ще більший обсяг одержуваної інформації, швидкість прийняття рішень, і … рівень стресу.

Наявність інструментів профілактики фізіологічних і психоемоційних захворювань є вкрай необхідною для кожного, хто займається бізнесом або активною розумовою діяльністю. Тому СПА-басейн, який дозволяє не тільки приймати оздоровчий гідромасаж, а й активно плавати, є справжнім порятунком в умовах міського життя.

Плавальні басейни Passion Spas

81_1Єдиний в світі виробник СПА для плавання, який пропонує технологію руху водного потоку (Current-Lift Technology) – це Passion Spas. Унікальна технологія дозволяє плавцю лежати на поверхні води нерухомо при будь-якій інтенсивності течії.

Колекція СПА басейнів для плавання Swim Spa створена таким чином, щоб відтворити умови для повноцінного тренування. Інноваційна розробка Current-Lift Technology автоматично регулює потоки води щодо ваших зусиль. Як тільки ви зменшуєте інтенсивність двох верхніх потоків, нижні автоматично додають потужність, створюючи велику «підйомну силу». Технологія забезпечує вам велику плавучість при зменшенні швидкості вашого плавання. Виходить, чим швидше ви пливете, тим менше підйомної сили потрібно від нижніх водних потоків.

81_2Плавальний басейн Swimspa Fitness 1 традиційно включає такі функції, як гребний механізм, синергетичну систему обробки води і покроковий запуск. Чаша басейну має розміри 4 * 2,28 * 1,26 метри і глибокий СПА з глибиною 1,52 метра, що дозволяє не тільки насолоджуватися оздоровчим гідромасажем, але і інтенсивно плавати. Модель має 4 турбо форсунки і 2 підлогові форсунки для плавання. Енергозберігаюча очисна система економно витрачає електроенергію, підтримуючи високу якість води. У СПА є вбудований Wi-Fi і світлодіодне освітлення Starbrite Interior. Ціна плавального СПА Swimspa Fitness 1 в компанії Б.Н.В. Басейни на момент написання статті – 16 268 євро в гривневому еквіваленті.

Кожен плавальний басейн Passion Spas – це готовий басейн замовити який ви можете в компанії Б.Н.В. в будь-якій точці України. Басейни акрилові, готові чаші для басейну, обладнання та накриття для басейнів ви знайдете на сайті https://bnv.ua/ua/  Бажаєте купити басейн у Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі, Харкові, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901 .