Новини

Гідромасажні СПА басейни на варті здоров’я

З настанням перших холодів з дощами, вітром і сльотою, організм стає особливо сприйнятливий до гострих респіраторних захворювань. Пити гору таблеток або здійснити профілактику, зайнявши проактивну позицію? Про роль домашніх гідромасажних СПА в боротьбі за здоров’я сім’ї наша стаття.

Тримай ноги в теплі, а голову в холоді

Перефразовуючи слова легендарного полководця Олександра Суворова, відзначимо очевидний факт, що якщо по дорозі додому ви встигли замерзнути і промочити ноги, то тепла ванна – це перше, що вам необхідно. 34_3Водні процедури з ефектом гідро- або аеромасажу тільки посилять лікувальний ефект. Щоб процедури пішли на користь здоров’ю перерахуємо правила їх прийому:

– Температура води повинна бути в діапазоні від 34 до 38 ° С.

– Починати водні процедури необхідно з невеликої тривалості в 10-15 хвилин, поступово збільшуючи до 20 хвилин.

– Перші прийоми повинні бути не частіше 3-х разів на тиждень.

– Не слід приймати процедури після щільного обіду.

– Найкращий час для гідромасажу – перед сном. Якщо ви вирішили полежати в СПА басейні вранці, майте на увазі, що краще це робити коли організм вже звик до даних навантажень. Сідати за кермо відразу після сеансу також не рекомендується, тому що організм ще деякий час відчуває повне розслаблення і втрата гостроти уваги неминуча.

– Любителям ароматерапії також рекомендуємо почекати пару тижнів, так як ефірні масла в комплексі з гідромасажем роблять сильний вплив. Тому організм потрібно підготувати.

Відмінності гідромасажних ванн від СПА-басейнів

34_2Слово «СПА» походить від назви геотермального джерела в Бельгії. Зараз цим терміном позначають як оздоровчі процедури, так і тип басейну. Прийнято розрізняти гідромасажні ванни та басейни. У чому їх відмінності?

  1. Принцип пристрою. Ванна наповнюється водою для одноразової процедури. Вода ж у СПА-басейні не зливається кожен раз, а залишається чистою завдяки замкнутій системі фільтрації.
  2. Розмір. Гідромасажна ванна здатна вмістити максимум 4 людини, басейн до 10-ї.
  3. Автономність. Ванна підключається до центральної системи водопостачання. Басейн же можна встановити де завгодно. Вода в ньому буде підігріватися регулярно.

Як вибрати гідромасажний СПА басейн?

34_0Ціна на СПА басейни визначається не тільки його розміром. Більшою мірою ціна залежить від кількості і типу масажних форсунок. При рівній їх кількості варто звернути увагу на систему фільтрації і наявність додаткових опцій: хромотерапія, ароматерапія, озонування, наявність аудіосистеми і дисплея.

За типом впливу, розрізняють гідро, аеро і турбомассаж. Ціна на СПА басейн визначається не тільки його розміром, але і кількістю і типом масажних форсунок. Якість же оздоровчих процедур залежить від їх розташування. Струмені повітря або води стимулюють кровообіг. Це силові форсунки, що забезпечують глибокий масаж. Вихрові потоки масажують спину сидячого. Високошвидкісні потоки знімають напругу в плечах і попереку. Форсунки для точкового масажу надають розслаблюючу дію. Також важливою функцією аерофорсунок є насичення води киснем, що в свою чергу надає потужний косметично ефект на всій поверхні шкіри.

Сучасні СПА – це продукт, що втілює досягнення науково-дослідних інститутів, багатовікові традиції східної медицини і сучасні технології. Звідси і обґрунтування вартості СПА-басейнів, лікувальний ефект яких є досить сильним, підходить для будь-якого віку, маючи мінімум обмежень.

Купуючи гідромасажні СПА в компанії Б.Н.В. Басейни ви отримуєте оздоровчий ефект курорту прямо у себе в квартирі. Щоб зробити придбання СПА басейнів доступним більшій кількості українців, компанія Б.Н.В. оголошує про зниження цін на деякі моделі СПА басейнів в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України https://bnv.ua/uk/baseiny-spa/

Хочете дізнатися більше про акції та вигідних умовах покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.