Новини

Аквапарк у вас дома!

Одна з найулюбленіших літніх розваг – це поїздка в аквапарк. Діти і дорослі просто обожнюють гірки і водні атракціони, тому готові проводити там цілий день. Як зробити захоплюючим купання у власному басейні? Читайте в нашій статті.

Чи потрібні в басейні атракціони?

64_1Якщо ви розглядаєте басейн як резервуар з водою, придатний для плавання, то це лише його мала, хоч і дуже важлива функція. Басейн для сучасної людини – це місце існування, умови для здорового способу життя, уособлення його успіху, авторитету, місце для дружніх вечірок.

Купити басейн виключно для занять спортом, це як їздити на Ferrari, використовуючи перші передачі. Якщо місце в приміщенні, де знаходиться басейн або розмір ділянки біля відкритої водойми дозволяє встановити додаткові атракціони або пристосування, це підвищить задоволення від купання в басейні в рази.

Чи потрібно говорити, що плавання для дітей це та ж сама гра, тільки в воді. Плавати з надувними іграшками, стрибати з трампліну, з’їжджати з гірки – що може бути веселіше і приємніше в спекотний літній день?

Як зробити однаково комфортним перебування в басейні всіх членів сім’ї, від літніх бабусь і дідусів, до дорослих і малят? Останнім важлива безпека, комфортна, тепліша, ніж для плавального басейну температура води і розваги. Дорослим важлива можливість тренувати всі групи м’язів, займаючись плаванням. Літнім людям – необхідна неслизька поверхню біля басейну і зручні сходи для занурення і виходу з води.

Знижка на басейн Аквапарк

64_2Композитний басейн Аквапарк – це повноцінний оздоровчий комплекс для всієї родини. Загальні розміри басейну, що складається з двох частин: 9700 * 4300 мм. Перепад глибини від 1000 до 1550 мм. робить його однаково комфортним для дорослих і дітей. Простора частина для плавання дозволить отримувати повноцінні навантаження від тренувань. Композитний басейн Аквапарк може бути додатково укомплектований функцією зустрічної течії. А купіль на п’ять посадочних місць дозволить обладнати її в справжній гідромасажний СПА.

Зона СПА має переливну конструкцію, тому в басейні використовується єдина система фільтрації. Це суттєво економить витрати на установку і обслуговування басейну.

64_3Вода в композитному басейні швидко нагрівається і залишається теплою тривалий час. Це відбувається в силу того, що композитні чаші компанії Б.Н.В. з товщиною стінок до 15 мм., мають низьку теплопровідність.

Додатковий керамічний шар на поверхні чаші забезпечує йому 25-річну довговічність. Тому якщо ви вирішили купити композитний басейн Аквапарк для будинку або дачі, можете бути впевнені, що в ньому будуть плавати не тільки ваші діти, а й онуки. https://bnv.ua/ua/product/akvapark-2/

Компанія Б.Н.В. пропонує можливість купити готові басейни або побудувати капітальний басейн в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України. Ціна на композитний басейн до кінця року знижена на 10%. Тому поспішайте скористатися вигідною пропозицією і купити басейн зі знижкою для будинку або дачі. Хочете дізнатися більше про акції та вигідні умови покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.